KTO MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARI

KTO MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARI

TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) bünyesindeki meslek komitelerin başkanları önceki akşam yemekli toplantıda bir araya geldi.

Komite başkanlarının temsil ettiği sektörlere ilişkin talep ve sorunlarının konuşulduğu, Odanın faaliyetleri hakkında da bilgilerin verildiği toplantıda, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy´a yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Toplantıya katılan komite başkanlarına teşekkür eden Başkan Gülsoy; komite çalışmalarına çok önem verdiklerini, komite üyelerinin sorunlarına taleplerine yönetim olarak kayıtsız kalmadıklarını, meslek komitelerinin yaptığı çalışmalar neticesinde birçok sorunun ilgili makamlara iletildiğini ve bazılarının da çözüme kavuşturulduğunu dile getirdi.

Başkan Gülsoy; ?Aramıza yeni katılan 18. Meslek Komitesi (Halı ve Yer Kaplamaları Ticareti)ile sayımız 41´e yükseldi. 41 komitemizle birlikte üyelerimize, şehrimize faydalı olacağını düşündüğümüz projelere imza atacağımıza inanıyorum. Her komitemiz kanun gereği ayda 1 kez mutlaka toplanmalıdır. Fakat bunun daha fazlasını yapmak sizlerin elinde. Komitelerimiz ne kadar çalışırsa, bizlere ne kadar çok talep getirir, sorunlarını ne kadar çok dile getirirse bizlerde tüm bunlara çözüm noktası olarak gayret gösteririz.? diye konuştu.

Gülsoy; ? Bizler, iş dünyasını temsilen buradayız. Hepimiz, ?üyelerimize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz´in kaygısını taşıyoruz. Bildiğiniz üzere toplantımızın ilkini yaklaşık 2 ay önce yapmıştık. Bu toplantımızın amacı, sizlerin taleplerinizi, sorunlarınızı ilk ağızdan dinleyerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak. Sizler bizlerle beraber, bizler de sizlerle beraber başarılı olacağız. Daha önce söylemiştim yine ifade etmeliyim ki; meslek komite başkanlarımıza çok iş düşüyor. Biz, meslek komitelerinden gelen raporlar doğrultusunda hareket ediyor, hizmetlerimizi bu kapsamda sürdürüyoruz? ifadelerini kullandı.

Üyelerden gelen talepler doğrultusunda yerelde ve ulusalda yapılan işbirliklerinden, görüşmelerden bahseden Başkan Gülsoy, ?Odamız üyelerinin yoğun talepleri sonucu Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı´nın şehrimizde yapılması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´ne talepte bulunduk. Sağ olsun her isteğimizde, elinden geleni fazlasıyla yapan TOBB Başkanımız yine isteğimize kayıtsız kalmayarak geçtiğimiz günlerde bu buluşmanın 5.´sinin Kayseri´de gerçekleştirilmesini sağladı. Odamız ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, reel sektör temsilcileri sıkıntılarını finans sektör temsilcilerine iletme fırsatı buldu. Program sonrasında üyelerimiz teşekkür ederek bu tarz programların belirli sıklıklarla yapılması yönünde talepte bundular. Programımıza gelemeyen üyelerimiz ise alınan duyumların çok iyi olduğunu ve programa katılamadıkları için çok üzgün olduğunu iletti. İnşallah bu programdan istifade edemeyen üyelerimiz de önümüzdeki süreçte yapacağımız toplantılara katılırlar.? dedi.

Başkan Gülsoy´un ardından yönetim kurulu üyeleri de Oda da yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler vererek, Oda olarak hızla daha iyiye gittiklerini, amaçlarının en iyiyi yakalamak olduğunu vurguladılar.

2.´si yapılan toplantının düzenlenmesinde KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden komite başkanları; bu tür toplantıların,farklı sektör temsilcilerini bir araya getirdiğini ve böylece sadece sektörlerinde yaşanan sorunları değil genel sorunları da görerek bunlara çözüm üretme noktasında istişare etme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen toplantı komite başkanlarının sorun ve taleplerinin dinlenmesi ile devam etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"