KTO YENİ HİZMET BİNASINI TÖRENLE AÇTI

KTO  YENİ HİZMET BİNASINI TÖRENLE  AÇTI

HİÇYILMAZ "TÜRKİYE´DEKİ DİĞER ODALAR BİNAMIZI ÖRNEK ALIYOR"

Kayseri  Ticaret Odası  Yeni Hizmet Binasını Törenle açtı?  Çifte bakanın iştiraki ile gerçekleştirilen  açılış  töreninde  konuşan  Oda Başkanı  Mahmut Hiçyılmaz  152 proje arasından akademisyenler  tarafından seçilen projesi ile Türkiye´de ki diğer  odalar tarafından önek  alındığını vurgulayarak  ?Kayseri´ye yakışır böyle güzel bir binada hizmet vermenin, onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız? değerlendirmesinde bulunurken, Açılış törenin onur konukları arasında  yer alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanı Rıfat  Hisarcıklıoğlu ise ?Kayseri Ticaret Odamız 5 yıldızlı akredite oldu? bilgisini kamuoyu ile paylaştı?.

 

Kayseri  Ticaret Odası  Yeni Hizmet Binasını Törenle açtı?  Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken,  Vali Süleyman Kamçı, Kayseri  Milletvekili  İsmail Emrah  Karayel,Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Protokolü ve KTO Meclis Başkanı Ömer Gülsoy ve  Üyeleri  ile Ticaret Odası Üyeleri  İştirak ettiler?

Açılış törenin ilk konuşmasını  gerçekleştiren KTO  Başkanı  Mahmut  Hiçyılmaz 152 proje arasından akademisyenler  tarafından seçilen projesi ile Türkiye´de ki diğer  odalar tarafından önek  alındığını vurgulayarak  şunları  kaydetti? ?Kayseri Ticaret Odası yönetimi olarak göreve geldikleri 2013 yılından bu yana üyelerin menfaati için hareket ettiklerini söyledi. 4 yıldan bu yana Kayseri Ticaret Odasının alt yapısını hazırladıklarını, bundan sonraki dönemde de yeni icraat binalarının yapılmasını ümit ettiklerini dile getirdi. KTO´nun yeni hizmet binasının Türkiye´deki odalar içerisinde en moderni olduğunu kaydeden Başkan Hiçyılmaz, "Yeni hizmet binamız hem projesi hem yapılış yöntemi ile farklılık arz etmiştir. Yarışmaya Türkiye genelinde 152 proje katıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Erciyes Üniversitemizin değerli hocalarından oluşan jüri en iyi projeyi seçti. Bu yönüyle binamız diğer odalar tarafından örnek alınmaktadır. Yeni binamızı bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede açmanın, Kayseri´ye yakışır böyle güzel bir binada hizmet vermenin, onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Binamızın Kayseri´ye, Kayseri tüccarına hayırlı olmasını temenni ediyorum"

Açılış  törenin onur konukları arasında  bulunan  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanı Rıfat  Hisarcıklıoğlu´da  "Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır? diyerek  başladığı sözlerinin devamında   Kayseri´nin  ülkeye  örnek olan şehirlerden  biri olduğunu  vurgulayarak  Kto´nun yeni hizmet binasının  5 yıldızlı akredite  olduğu bilgisini paylaştı? ?Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır. Bu konuda tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum ve bu hizmet binasını ortaya çıkaran herkese teşekkür ediyorum. Kayseri Ticaret Odamız 5 yıldızlı akredite oldu. Aynı otellerde olduğu gibi odalar ve borsalarda da dünya çapında yıldızlama sistemi var. Bunun maksimum derecesi de 5 yıldız. Biz dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olacaksak, bizim odalarımız da dünyadaki gelişmiş ülkeler standardında hizmet vermeli. 365 oda içerisinde 255´i 5 yıldızlı hale geldi. Bugün Londra Türkiye´nin dünyada üç tescilli ürünü var; Gaziantep baklavası, Aydın inciri, Malatya kayısısı. Kayserinin de pastırma ve sucuğunun tescillenmesi lazımdı. Bu konuda KTO tarafından dosya hazırlandı. Kayserinin sucuk ve pastırması coğrafi işaret olarak tescillendi. Türkiye ekonomisi 2007´de yüzde 5´lik büyüme yaşadı. Karşımızda müthiş bir anlayış, ne yapabiliriz diyen bir hükumetimiz var. Özel sektörden gelen tüm isteklere cevap verdi. Dünyada hiçbir ülkenin özel sektörünün yapamadığını ilk 6 ayda Türkiye başardı. İlk 6 ayda bizden istihdam istedi Cumhurbaşkanımız. 1 milyon 200 bin yeni istihdam var. Dünyada da böyle bir özel sektör yok. Bunları etrafımızdaki ateş çemberini oluşturan duruma rağmen yaptık. 3 milyon mülteciyi barındırmaya devam ediyoruz. Bütün terör örgütleri aynı anda ülkemize saldırıyor. Hain FETÖ ülkemize saldırdı. Yaşadıklarımızı başka bir ülke yaşasaydı ayakta duramazdı. Bizi yıkmayı başaramadılar, başaramayacaklar. Yeter ki Allah birliğimizi bozmasın"

Açılış töreni  konuşmaların ardından gerçekleştirilen plaket töreni  ve onur konuklarına hediyeler takdimi  ve İl Müftüsü  Doç. Dr. Şahin Güven´in  yaptığı duanın  ardından kurdela kesimi  ile noktalandı?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor