KTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT HİÇYILMAZ,

KTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT HİÇYILMAZ,

İSTANBUL MOBİLYA FUARI´NI ZİYARET ETTİ

Mahmut Hiçyılmaz: "Kayseri´nin mobilya konusunda ilerilere taşınması için gayretimizi devam ettiriyoruz"

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı´nda stant açan Kayserili mobilyacıları ziyaret etti. Hiçyılmaz, "Kayseri´nin mobilya konusunda ilerilere taşınması için gayretimizi devam ettiriyoruz. Zaten iyi olan ticaretimizin daha iyi noktalara gelmesi sağlanacaktır" dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, CNR Expo Fuar Merkezi´nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı´nı (İMOB) ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte Kayseri Ticaret Odası üyelerini ziyaret eden Hiçyılmaz, çok sayıda yerli ve yabancı firmanın ziyaretçileriyle bir araya geldi. Stantlar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, mobilya sektörünün Kayseri ekonomisi için önemini dile getirdi.

"KAYSERİ MOBİLYASIYLA ÖNE ÇIKAN BİR İLİMİZ"

Başarılı bir fuar geçirmeyi temenni eden Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Her sene İstanbul´da düzenlenen Mobilya Fuarı´na Ticaret Odası olarak katılıyoruz ve üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu sene de arkadaşlarımızla birlikte fuara katılan üyelerimizi ziyaret etmeye başladık. Şimdiye kadar ziyaret etmiş olduğumuz üyelerimizden fuar ile ilgili bilgiler aldık. Bu sene ziyaretçi sayısında çok fazla yükseliş olduğundan bahsettiler, çok memnun oldum. Özellikle yurt dışından da katılımların bir hayli yüksek olduğunu belirttiler zaten bizim duymak istediğimiz bir hadise bu. Biliyorsunuz Kayseri, mobilyasıyla öne çıkan bir şehir. Sanayimizin büyük bir kısmı mobilya sektörüne bağlı. Mobilya sektöründeki bu fuarın olumlu geçmesi Kayseri sanayisine olumlu olarak etki edecektir" dedi.

"Fuarı ziyaret eden ve stant açan tüm üyelerimize başarılar diliyorum"

Kayseri´nin mobilya sektöründe daha da ilerlemesini hedeflediğini belirten Hiçyılmaz, "Kayseri olarak ihracatımızın 3´te 1´lik bölümünü zaten mobilyadan yapıyoruz. Biz Ticaret Odası Olarak Kayserimizin ihracatını daha da arttırmak noktasında gayret gösteriyoruz. Fuarlara katılan üyelerimizi bu şekilde ziyaret ediyoruz. Biz Kayseri´nin mobilya konusunda ilerilere taşınması için gayretimizi devam ettiriyoruz. Zaten iyi noktalarda olan ticaretimizin daha da iyi noktalara gelmesi sağlanacaktır. Ben fuara gelenlere burada stant açan tüm üyelerimize başarılar diliyorum ve başarılı bir fuar olmasını diliyorum. Biz Kayseri Ticaret Odası olarak bu fuarlarda eksiklikler varsa sonrasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Fuardan sonra da arkadaşlarımızla bir araya gelerek eksiklikler var mı, neler yapılabilir diye durumu masaya yatıracağız. Bundan sonraki fuarlar da, varsa yanlışların ve hataların yapılmaması noktasında gayretimiz olacak" diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları