KTO BAŞKAN ADAYLARI GÜLSOY VE HİÇYILMAZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

KTO BAŞKAN ADAYLARI GÜLSOY VE HİÇYILMAZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

BAŞKAN ADAYI MAHMUT HİÇYILMAZ KTO'DA DEĞİŞİM BEKLENTİSİ VAR Kayseri Ticaret Odası seçimleri için yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Mahmut Hiçyılmaz, "Halkımız odada ciddi bir değişim beklentisi içerisinde" dedi. Hiçyılmaz çalışmalar

Kayseri Ticaret Odası (KTO) seçimleri için yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Mahmut Hiçyılmaz, "Halkımız odada ciddi bir değişim beklentisi içerisinde" dedi.Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, uzun süredir devam ettirdikleri esnaf ziyaretinde büyük ilgiyle karşılaştıklarını, projeleri tek tek esnaflarla paylaşma imkanı bulduklarını belirtti.Hiçyılmaz, şunları kaydetti:  "Gittiğimiz yerlerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz. Anlattığımız projeler büyük beğeni topluyor. Halkımız, odada ciddi bir değişim beklentisi içerisinde. 11 Mayıs'ta bunu gerçekleştireceğiz. Deyim yerindeyse bu beklentiye karşılık vermek için artık gün sayıyoruz" Meslek komitelerinde devamlı olarak aktif çalışacak bir yapı oluşturduklarını belirten Hiçyılmaz, bunun da Kayseri'de iş dünyasının sorunlarını çözecek adımları beraberinde getireceğini vurguladı.

KTO BAŞKAN ADAYI ÖMER GÜLSOY GÜLSOY SEÇİMDE İDDİALIYIZ

Seçimlere az bir zaman kala, Ticaret Odası Başkan adaylarının çalışmaları da yoğunlaşıyor. Adaylardan Ömer Gülsoy, diğer adaylara çağrıda bulunarak “Yapacaklarınızı TV ekranından anlatın” dedi.11 Mayıs’ta yapılacak Kayseri Ticaret Odası Meslek Komitesi seçimleri öncesi, başkan adayları da çalışmalarını hızlandırdı.  Başkan Adaylarından Ömer Gülsoy, bire bir tüm üyelere ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Tüm üyelerimize, esnaf arkadaşlarımıza tüccar ve tacirlere ulaşmaya çalışıyoruz.   İnsanlar bize teveccüh gösteriyorlar, bizde kısmet olursa Ticaret Odası yönetimine geldiğimizde bu teveccühleri boşa çıkartmayacaklarını belirti gülsoy şöyle devam etti.




İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı