KTO HEYETİ ANKARA`DA

KTO HEYETİ ANKARA`DA

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da katıldıkları akreditasyon töreni sonrasında bazı bakan ve milletvekillerini, Türkiye Büyük millet Meclisi’nde ziyaret etti.

Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ferhat Akmermer, ilk olarak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştü.
Başkan Hiçyılmaz, Kayseri’de sanayi alt yapısı ve girişimci potansiyeline uygun olarak yapılabilecek savunma sanayi yatırımları hakkında Bakan Yılmaz’a bilgi verdi. Hiçyılmaz’ın yatırım konusundaki taleplerini dikkatlice dinleyen Bakan Yılmaz, bu konuda kısa süre içerisinde Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nda düzenlenecek bir toplantı ve sunum ile Kayseri’de hangi alanlarda yatırım yapılabileceğinin tespit edileceğini belirtti.
Bakan Yılmaz ile görüşmeye, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da katıldı. Bakan Yılmaz’ın TBMM Genel Kurul çalışmaları için ayrıldığı sohbet, daha sonra Elitaş’ın Meclis’teki odasında devam etti.
Hiçyılmaz’ın başkanlığındaki KTO Heyeti, daha sonra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ile yemekte buluştu. Başkan Hiçyılmaz, milletvekillerine Kayseri Ticaret Odası olarak yaptıkları çalışmalardan ve aldıkları akreditasyon sertifikasından bahsetti.
KTO Heyeti, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ile de kısa bir süre görüştü. KTO Heyetinin TBMM’deki ziyaretleri milletvekilleri ile beraber fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”