KTO MECLİSİ , BEKİR ADIYAMAN BAŞKANLIĞINDAN TOPLANDI

KTO MECLİSİ , BEKİR ADIYAMAN BAŞKANLIĞINDAN TOPLANDI

Kayseri Ticaret Odası Kasım ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısı öncesi Türk Telekom İl Müdürü Muhammet Katmer ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu, meclis üyelerine birer sunum yaptı.

Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Adıyaman ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ise birkaç ay sonra yapılacak olan oda seçimlerinin demokratik bir şekilde yapılması için ellerinden geleni yapacakları konusunda üyelerine söz verdi.

 

Kayseri Ticaret Odası Kasım ayı olağan meclis toplantısının bu ayki konukları Türk Telekom İl Müdürü Muhammet Katmer ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu oldu. Katmer, geliştirdikleri proje kapsamında Ticaret Odası ile  iletişim hizmetleri ve danışmanlık konusunda protokol imzaladıklarını söyledi.

 

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu ise ajans çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

 

Yapılan sunumların ardından meclis gündemine geçildi. Meclis Başkanı Bekir Adıyaman, toplantının başlangıcında bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere istinaden yaklaşan oda seçimleri hakkında konuştu.

 

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ise terör’den ekonomiye bir çok konuyu değerlendirdiği konuşmasını yakın zamanda yapılacak olan oda seçimlerine getirdi. Mehmetbeyoğlu, “Malumunuz olduğu üzere Oda ve Borsa seçimleri 2013 yılı Şubat ve Mart aylarında yapılmış olacaktır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Oda ve Borsa yöneticilerinin üyelerini çok iyi temsil etmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlem alınmıştır. Her üyenin ilgili faaliyet alanında bulunması bunlardan birisidir. Üyelerimiz Avrupa Birliği’nin NACE kodlamasına göre sınıflandırılmaktadırlar. Bu çalışmanın Aralık 2012 sonlarına doğru tamamlanması bekleniliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çalışmalarını tamamladığında seçim listelerini Oda ve Borsalara gönderecektir. Üyelerimizin, seçim listelerinin TOBB’dan alındığına dair bu günlerde yapılan konuşma ve yayınlara itibar etmemesini istirham ediyorum. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu seçim listelerinin kimseye verilmediği konusunda kefildir ve ispat edildiğinde istifa etmeye de hazır olduğunu açıklamıştır. Odamız Yönetim Kurulu, demokratik bir seçim için her türlü tedbiri almayı kendisinin en önemli görevi olarak görmektedir. Kesinleşmiş seçim listeleri dileyen üyemize hemen teslim edilecektir. Şuna herkesin inanmasını istiyorum ki; şeffaf, demokratik ve Kayseri Ticaret erbabına ve tacirine yakışır, birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim yaşanması konusunda, şahsım ve yönetim kurulum adına söz veriyorum.” dedi.

 



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ