KTO sigorta acenteleri sorun ve taleplerini milletvekili Cıngı’ya iletti

KTO sigorta acenteleri sorun ve taleplerini milletvekili Cıngı’ya iletti

Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) düzenlenen istişare toplantısında Sigorta Acenteleri ve Aracıları Meslek Komitesi üyeleri, sorun ve taleplerini AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı’ya iletti. Sigorta Acentelerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Cıngı, çözüm noktasında gayret edeceğini söyledi.
Kayseri Ticaret Odası 37. Sigorta Acenteleri ve Aracıları Meslek Komitesi istişare toplantısı AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Latif Başkal, komite üyeleri ve sigorta acente firmaları sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Başkan Gülsoy, “37’nci Sigorta Acenteleri ve Aracıları komite üyelerimizi AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı ile buluşturduk. Sektörlerinde yaşanan sıkıntıları ve taleplerini dile getirme fırsatı buldular. Vekilimize toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıda komite üyeleri ve sektör temsilcileri yaşadıkları sorunları ve taleplerini ise şu şekilde sıraladı:
“Usulsüz Poliçe kesen ve kestirenlere yönelik tespitlerin ilkinde 15 gün işyeri kapatma cezası, ikinci defa tekrar edilmesi durumunda meslekten men edilmesi, trafik sigortası ruhsatı olan sigorta şirketlerin trafik sigortasını katii suretle düzenlemeleri gerektiği, trafik sigorta ruhsatına uygun şekilde ekli poliçe düzenlemelerine, aldıkları ruhsata uygun tek başına trafik sigortası poliçesi düzenlemelerini ve acenteye bu konuda baskı yapılmaması, doğrudan tazmin talebi, Şube işi yapan acentelerin her yıl bağlı bulundukları Ticaret Odasına şube müdürlerinin belgelerini yenilemeleri, sigorta Şirketleri Acenteler arası fiyat farklılığı yaşandığı, fiyatın herkes için aynı olması”
Toplantıda sektör temsilcilerini de tek tek dinleyerek sorun ve taleplerini not alan AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, çözüm noktasında gayret edeceğini belirtti.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”