KTO´DA BAYRAMLAŞMA!

KTO´DA BAYRAMLAŞMA!

GÜLSOY, ?BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ?

Kayseri Ticaret Odası Yönetimince tertiplenen ve Çevre ?Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri birinci sıra adayı İsmail Özdemir´in de iştirak ile gerçekleştirildi? Bayramlaşma töreninde konuşan KTO Başkanı Ömer Gülsoy ?Birlikte güçlüyüz diyor ve hep birlikte nice güzel bayramlar görmeyi temenni ediyorum ? ifadesini kullanadı?

Kayseri Ticaret Odası Yönetimince tertiplenen ve Çevre ?Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri birinci sıra adayı İsmail Özdemir ve oda üyelerinin iştirak ile gerçekleştirildi?

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kto Yönetim Kurlu Başkanı Ömer Gülsoy herekesin bayramını kutlayarak başladığı sözlerinin devamında ?Bayramlar gönüllerin sevinç ve huzur dolduğu, ve gönüllerden tüm İslam alemine yayıldığı müstesna günlerdir. Bayram birlik beraberlik ve dayanışmadır. Bizde bu bilinçle üyelerimizle aramızdaki bağı güçlendirmek için buradayız. Birlikte daha güçlüyüz . Hep birlikte nice güzel bayramlara ? değerlendirmesinde bulundu?.

Etkinliğe onur konuğu olarak katılan Mhp 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Özdemir ?de bayramların insanları birleştiren ve buluşturan günlerin olduğunun altını çizip ?Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın? Bizler siyasi birliktelikle bu ülkeyi gerektirdiği hak ettiği yere taşıması için çalışıyoruz.?diye konuştu?

Bir diğer onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı VE Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise tüm Kayseri halkının bayramını tebrik edip, Fetö´nun gerçek yüzünü 15 Temmuz gecesi gösterdiğini gördük. Pkk zaten vardı, ama çukur kazıp bu ülkenin geleceğini tehdit edip bölme niyetindeydi ve sonra İşid diye proje çıkarıp Türkiye üzerinde oyunlar oynamaya katlılar. İşte bu durumu çok iyi gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli bey ortak mücadele kararı alarak seçimlerde de ittifak yaparak milletin sesine kulak verdiler? ifadesini kullandı?

Bakan Özhaseki ve Mhp Milletvekili adayı Özdemir birlikte kürsüye çıkıp ?Birlikte Güçlüyüz? sloganının anlamına uygun olarak poz verip , birlik mesajları vediler?

Etkinlik KTO üyelerinin bayramlaşması ile noktalandı?



Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor