KTO´DA SEÇİM RÜZGARLARI

KTO´DA SEÇİM RÜZGARLARI

HİÇYILMAZ VE GÜLSOY BAŞKANLIK İÇİN KIYASIYA MÜCADELE VERDİ?

Kayseri  Ticaret Odası  üyeleri  meslek  komiteleri  ve meclis üyelerini belirlemek  için sandığa gittiler?   Mevcut başkan Mahmut  Hiçyılmaz  ve Meclis Başkanı Ömer Gülsoy´un başkanlık  için kıyasıya mücadele  verdiği  seçimlerin sonucunda biri iptal olduğu için 40´a inen komite sayısında  39 komitede üstünlüğü sağlayan Ömer Gülsoyun kırmızı listesi   ipi göğüsleyen taraf oldu?

Kayseri  Ticaret Odası  üyeleri  meslek  komiteleri  ve meclis üyelerini belirlemek  için sandığa gittiler?  Dünya Ticaret Merkezi´nde sabah saatlerinde başlayan ve 9 bin üyenin oy kullandığı  seçimlere  üyelerin ilgisinin yoğun olduğu gözlendi?   41 meslek komitesinden 8951 üyenin oy kullandığı seçimlerde   başkan adaylarından Ömer Gülsoy Kırmızı, Mahmut Hiçyılmaz ise Mavi oy pusulası ile yarıştı.  Başkan adaylarında Mahmut Hiçyılmaz 37. meslek komitesinde, Ömer Gülsoy ise 15. meslek komitesinde oy kullandı.

Başkan adaylarından  Mahmut  Hiçyılmaz oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede , seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek ?İnşallah kullanılan oyların hepsi hayırlı olur. Bugün bildiğiniz gibi Kayseri Ticaret Odası´nda meslek komiteleri seçimi yapıyoruz. Bu seçim sürecinde çok çalışmalar yapıldı ve emek harcandı. Neticesinde bugün itibariyle yoğunluk var. Üyeler geliyorlar ve oylarını kullanıyorlar. Sanki bazı sandıklarda çok karışıldığı ve ?İlla şu renge oy ver´ denildiği kulağıma geliyor. Keşke bunlar olmasa diye düşünüyorum. Zaten işin başından beri bu seçimin sanki kuralların yürütüldüğü konusunda bazı endişelerimizin olduğunu ifade etmeye çalışmıştım. Ancak burada da çok agresif davranan arkadaşlarımız var. ?İlla kırmızıya oy vereceksin´ diye baskı yapan arkadaşlarımızın olduğu bize söyleniyor ama yapılabilecek bir şey var mıdır bilmiyorum. Ben katılımın çok olduğunu görüyorum. Seçim, gördüğüm kadarıyla sakin geçiyor. Bu şekilde akşama kadar devam etmesini ve neticesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıkan neticenin ilimize, üyelerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.                                                                

Bir diğer  aday Ömer Gülsoy ?da, seçimin sonunda milli iradenin galip geleceğini iddia ederek ?Oyumuzu kullandık, hayırlı ve uğurlu olsun. Kayseri´miz ve odamız için hayırlara vesile olsun. Akşamüstü de güzel bir netice ile neticelenmesini istiyoruz. Rabbim utandırmasın, kazanan Kayseri olacaktır. Bugün Kayseri Ticaret Odası´nda milli irade galip gelecektir. Listeler üzerinde bu kadar oyunlar oynamanın ve üyelerimize eziyet etmenin karşılığı görülecek? değerlendirmesinde  bulundu?

Mevcut Başkan Mahmut  Hiçyılmaz  ve Meclis Başkanı Ömer Gülsoy´un başkanlık  için kıyasıya mücadele  verdiği  seçimlerin sonucunda 1´i iptal olduğu için 40´a inen komite sayısında  39 komitede üstünlüğü sağlayan Ömer Gülsoyun kırmızı listesi   ipi göğüsleyen taraf olurken, Hiçyılmaz seçime girdiği  37. komiteden de çıkmayı başaramadı?

Bu sonuçların ardından prosedürleri işletmek sureti  ile  önümüzdeki  günlerde  yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini tesbit  için meclis üyeleri  yeniden sandık başına gidecek?

HABER:  C.ÜSTEN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor