KTO´DAN ÜYELERİNE ?KAYSERİSPOR´ ÇAĞRISI

KTO´DAN ÜYELERİNE ?KAYSERİSPOR´ ÇAĞRISI

?KAYSERİSPOR KOMBİNE VE PASSOLİGLERİNİ ALALIM´ .

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, hafta başında yapılan toplantı sonucunda ortaya çıkan tablo ve Kayseri´nin değeri olan takıma sahip çıkılması için üyelerine destek konusunda çağrıda bulundu.
Hafta başında ilimiz yöneticilerinin yaptığı toplantı ile zor günler yaşayan Kayserispor için birlik mesajı verilmiş ve her kurumun yasal olarak yapabileceği yardım için kollarını sıvaması istenmişti. Bu toplantıda yer alan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da, üyelerine çağrıda bulundu. Hiçyılmaz, sarı-kırmızlıların zor günlerini aşmaları için üyelerine gerek bilet, gerekse de kombine kartlar konusunda destek olunması çağrısında bulundu.
Başkan Hiçyılmaz, açıklamasında şunları söyledi: ?Kayseri; ticaret ve sanayinin yanı sıra turizm, sağlık ve spor alanlarında da Türkiye´nin önde gelen şehirlerinden biridir. Kayserispor, spor alanında şehrimizin önemli bir markasıdır. Kayseri´nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyan Kayserispor´un, önümüzdeki sezonda da Spor Toto Süper Lig´de şehrimizi temsil etmesi beklentimizdir. Kayseri Valisi Sayın Süleyman Kamçı başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik ve şehrimizin kanaat önderlerinin bu yöndeki çabalarını destekliyorum. Kayserisporumuzun Spor Toto Süper Lig´de mücadelesini sürdürüyor olması, Kayseri´nin ekonomi başta olmak üzere tüm alanlarda kazançlı çıkması anlamına gelecektir. Üyelerimize Passolig ve Kombine bilet almaları çağırısında bulunuyorum. Bu girişimlerle tüm şehir olarak Kayserispor´un yanında olmalıyız. Alacağımız her kombine bilet ve Passolig bunun en büyük göstergesi olacaktır. Avrupa´nın önde gelen stadyumlarından birine sahip olan şehrimiz insanı, Kayserispor´un maçlarında Kadir Has Stadını doldurmalı ve desteğini esirgememelidir.? diye konuştu.

(Mustafa Gürbüz)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı