KTO´NUN ÖDÜLLÜ BİNASI

KTO´NUN ÖDÜLLÜ BİNASI

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmet binasında tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında medya mensupları ile bir araya geldiler?

Kayseri  Ticaret  Odası  Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tertiplenen kahvaltılı basın toplantısı ile bu yılın başında hizmete  giren yeni  binalarına uygulanan  mimari projenin gayrimenkul sektörünün en saygın yarışması olan ´Sign Of The City Awards´da ´En iyi mimari tasarım´ ödülüne layık görüldüğünü  duyurarak "Binamız Kayseri ticaretine uzun yıllar hizmet verecek" ifadesini  kullandı?

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve  yönetim kurulu üyeleri yeni hizmet binasında  tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında medya mensupları ile bir araya geldiler?         

Toplantı da  konuşan  Başkan Hiçyılmaz  İhalesi 20 milyon 500 bin + KDV´yi bulan, içinin tefrişatı ile birlikte 30 milyon liralık  harcama yapılan yeni   hizmet binasının mimari projesinin ödüle layık görüldüğünü ve bu sonuca çok sevindiklerini  vurgulayarak   "Yapımının her aşamasında büyük özen gösterdiğimiz hizmet binamız, hizmete açıldığı günden itibaren, başta TOBB camiası olmak üzere, Türkiye genelinde çok büyük bir takdir ve beğeni toplamıştır. Odamıza gelen hemen herkes hayretlerini gizleyememiş ve beğenilerini dile getirmişlerdir.  28 Kasım akşamı, İstanbul´da, tüm bu beğeni ve takdirleri taçlandıran mutlu bir olay yaşadık ve çok önemli bir ödül aldık. KTO yeni hizmet binamızın mimari projesi, Türkiye´nin en prestijli yarışmasında, "Kent ve Mimarlık" kategorisinde, "En İyi Mimari Tasarım" ödülüne layık görüldü ve birinci seçildi. Böylesine prestijli ve konusunda Türkiye´nin en önemli organizasyonu olan bu yarışmada ödül almaktan dolayı 18 Bin´i aşan üyelerimiz adına mutluyuz. Böylesine önemli bir yapıyı Kayseri´ye kazandırmış olmaktan dolayı da gurur duyuyoruz" değerlendirmesinde   bulundu?                                                          

Başkan  Hiçyılmaz sözlerinin  devamında   "Bu sonuç göstermektedir ki, bu yapı, Kayseri tüccarına hizmet sunmanın yanı sıra, kent mimarisine değer katma görevini de yerine getirmektedir. Yeni hizmet binamızın bu ödüle layık görülmesi, bu işte emeği geçen tüm arkadaşlarımızla beraber, başından beri vermiş olduğumuz emeklerin en güzel ve en anlamlı bir karşılığı olmuştur. Bu ödül, sadece hizmet binamıza değil aynı zamanda temsil etmekten gurur duyduğumuz Kayseri´ye ve tüm üyelerimize verilen bir ödül olmuştur. Yeni hizmet binamızı tasarlarken açtığımız ulusal mimari fikir yarışmasına, bildiğiniz gibi Türkiye genelinden 152 proje katılmıştı. Bu yarışma, "2014 yılında en çok katılım sağlanan proje" olmuş ve bundan dolayı da Türkiye´nin mimarlık alanında en önemli yayını olan Arcitera dergisi tarafından ödüllendirilmişti. Ulusal bazda 152 projenin katıldığı yarışmada konusunda uzman mimarlardan oluşan jüri heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 3 adet eşdeğer birinci belirlenmişti" ifadelerini kullandı.

Hizmet binasının her kademesinde örnek uygulamaların yer aldığını da vurgulayan Başkan Hiçyılmaz sözlerini   şöyle  noktaladı? "Proje yarışmasından, yapım ihalesine, müşavir firma ile anlaşmasından - mimar ve mühendis danışmanların istihdamına kadar her kademesinde örnek uygulamalarla dolu olan bu yapının, bundan sonra yapılacak olan benzeri binalarda prosedür bakımından da örnek alınmasını temenni ediyorum. 10 kişiden-500 kişiye kadar toplantı yapma imkanı sunan bu binanın, Kayseri´ye ve Kayseri ticaretine uzun yıllar hizmet verebileceğini düşünüyorum. Kayseri´ye ve Kayseri tüccarına yakışan bu hizmet binamızın hem üyelerimize hem de Kayseri ve bölgesine hayırlı hizmetler yapılmasına vesile olmasını diliyorum. Hak edildiğine inandığım bu birincilik ödülünün alınmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."                                                                   

HABER:  S.ERDOĞAN 



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da