‘KÜÇÜK KALPLER’ HASTA ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ

‘KÜÇÜK KALPLER’ HASTA ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ

STAJ YAPAN ÖĞRENCİLER KÜÇÜK ARMAĞANLARLA TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI MUTLU ETTİLER

Kayseri Şehir Hastanesinde staj yapan öğrencilerin oluşturduğu ‘Küçük Kalpler’ ekibi, hastanede yataklı tedavi gören çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmek adına tertipledikleri etkinlikte Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Sadi Tacettinoğlu ile birlikte tedavisi devam eden çocukları ziyaret edip, küçük armağanlarla mutlu ettiler.

Etkinlikle ilgili olarak değerlendirmede bulunan Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Tacettinoğlu, “Bu tür etkinliklerin fiziksel aktiviteleri sınırlı olan çocuklara psikolojik olarak destek vererek onları n hızlı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Çocuklar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayseri Şehir Hastanesinde staj yapan öğrencilerin oluşturduğu Küçük Kalpler ekibi giydikleri birbirinden renkli kıyafetlerle şarkılar eşliğinde tedavi gören çocukları ziyaret ettiler. Ekip üyeleri yanlarında getirdikleri hediye ve balonları çocuklara dağıtarak onların yüzlerine tebessüm oldular.

Küçük Kalpler ekibi ile birlikte tedavisi devam eden çocukları ziyaret eden Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Sadi Tacettinoğlu, çocuklar mutlu olunca kendilerinin de mutlu olduğunu ifade ederek “Şehir Hastanemizin Küçük Kalpler ekibi birinci yıllarını tamamladı. Bir yıldan beri bizim çocuk servislerinde çeşitli etkinliklerde bulunarak orda ki çocukların ruh ve beden sağlığını düzelmesinde katkıda bulunuyorlar. Biliyorsunuz ki insan hem beden hem de ruh sağlığının birlikte olması lazım. Fiziksel aktiviteleri sınırlı olan çocuklara psikolojik olarak destek olarak onların hızlı bir şekilde iyileşmesine yardımcı oluyorlar. Biz başhekimlik olarak Küçük Kalpler ekibine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki etkinliklerinde devamını istiyoruz. Burada tedavi gören çocuklarından teşekkür mektupları alıyoruz. Tabi ki çocuklar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Küçük Kalpler Ekibi Sorumlusu Besim Göcük ise tedavi gören çocukları her ay düzenli olarak ziyaret ettiklerini belirterek “Bu proje 2018 yılı Aralık ayından beri hastanede yatan çocukların moral ve motivasyonlarını yükseltmek, hastanenin korkulacak bir yer olmadığı göstermek için ekip arkadaşlarımızla birlikte bir yıl boyunca mücadele verdik. Bir yılın sonunda hep güzel haberlerle güzel dileklerle karşılandık. Küçük Kalpler ekibimiz hastanemizde staj yapan öğrencilerden oluşmaktadır. Bizlere bu projede katkıda bulunan Başhekimimiz İlhami hocamıza ve hastane yönetimine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı