KÜÇÜKALİ MAHALLE HALKI

KÜÇÜKALİ MAHALLE HALKI

KENT DÖNÜŞÜMÜNÜ KENDİ HAZIRLIYOR

   Küçükali mahallesinde kentsel dönüşüm de ?
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince şehrimizin orta semtinde kalan ve alış veriş merkezilerine yakınlığı olan Küçükali mahallesinde Kentsel Dönüşüm çalışmasına mülk sahiplerinin sahiplendiğini söyledi
Küçükali Mahallesinin şehrin merkezine yakın olmasına rağmen bir türlü gelişmeden payını alamadığını hatırlatanBaşkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Kentsel Dönüşüm gerçekleştirmenin ilk şartı mülkiyet sorunudur. 20 yıldır öncelikle ilçemizde gecekondu semtlerinde mülkiyet sorunu çözmeye çalıştık. Ferdi Tapu, 18. Madde uygulaması gibi çalışmalar ile birçok bölgede modern ve sağlıklı yapılaşmanın önünü açtık. 3450 civarında takas için daire yaptık. Buna karşın özel sektörde 20 bin civarında daire yaparak gecekondu semtlerini yaşanılabilinir alanlara dönüştürdü. Her türlü sosyal ve sportif merkezleri kamu yapıları ile semtlerde yenileşmeyi sağladık. Şimdi Küçükali mahallesinde kentsel dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Küçükali Mahallesi halkı Kentsel Dönüşümde bizde varız diyerek, evlerini kendileri bizzat yıkarak dönüşümü hızlandırmaktadırlar? dedi.
Küçükali Mahalle halkının kentsel dönüşüme sahiplendiğini, hatta bizzat çalışamlara ortak olduğunu çünkü bu değişime inandıklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm ile Küçükali Kayserimizin prestij semtleri arasında yer alacağını kaydetti.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesinde Kentsel dönüşüm süreci içerisinde 78yapının yıkılacağını ve inşaatlarına bu yıl başlanılacağını sözlerine ekledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ