KUDÜS MUKADDESTİR SESSİZ KALAMAYIZ’

KUDÜS MUKADDESTİR SESSİZ KALAMAYIZ’

AK Parti Milletvekili Yıldız: “Terbiyesizliğin son noktasındalar”

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Filistin’i bölme planı ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Kudüs mukaddestir sessiz kalamayız” ifadesini kullanırken Yunan Milletvekilince yaratılan bayrak krizine yönelik olarak ise “Terbiyesizliğin son noktasındalar” şeklinde konuştu.

Hafta sonu mesaisini geçirmek üzere seçim bölgesi ilimize gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Filistin’i bölme planı ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Bunun uzun dönem önce yapılan bir plan olduğunu biliyoruz. Çok önceki yıllardan farklı zihinler tarafından bunların kurgulandığını ve yönetildiğini biliyoruz. Özellikle sözde barış planı ile beraber Filistin’in tamamen yok edilmesi bırakın hak iddiasını tamamen yok edilmesine matuf 1948-1949 yıllardan başlayan bu planın son evrelerine gelmiş bulunuyorlar. Bu planın kabul edilme ihtimali kesinlikle ve kesinlikle yoktur. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Bu plan kuzuyu kurda teslim etmek anlamına gelmektedir. Bunu alkışlayanlar hem tarih önünde hem de Allah indinde bunun hesabını vereceklerdir. Filistin halkının hakları hiçbir şekilde askıya alınamaz. O yüzden başta Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülkenin idaresine ve bölgeye konan güçlü idaresi ile beraber hamd olsun bununla alakalı gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz. Bu olay Kudüs’ün gaspıdır. Buna tepki koymayan Müslümanların Medine ve Mekke ile alakalı muhtemel kurguları da dikkate alması gerekir. Hem insan hem de İslami olarak böylesine bir gasp a karşı olarak sessiz kalmak ne inançlarımıza ne şuanda bulunduğumuz değerlerle hiçbir şekilde örtüşmemektedir “ şeklinde konuştu.

Milletvekili Yıldız, Avrupa Parlamentosunda Yunan Milletvekilince yaratılan bayrak krizine yönelik olarak da “Terbiyesizliğin son noktası ifadesini kullandı.” Yıldız, “Yunan bağımsız bir milletvekili yaptığı ırkçı ve saldırgan bir tutumla yaptığı işi kabul edemeyiz. Gerekli tepkiler uluslararası nezdinde ve Dış işleri bakanlığımız tarafından da yapılmıştır. Bunlar hadsiz ve terbiyesidir” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı