KUPA CANAVARLARININ HEDEFİ TÜRKİYE KUPASI

KUPA CANAVARLARININ HEDEFİ TÜRKİYE KUPASI

SPOR AŞ´NİN MİNİK HENTBOLCÜLERİ HEYECANLI

Spor AŞ bünyesinde faaliyetlerine devam eden Minikler Hentbol takımında hedef Türkiye Şampiyonluğu olarak belirlendi. Beyazşehir Spor Tesisleri´ndeki antrenmanlar ise Antrenörler Fatih Kulmaç ve Şerife Orhan nezaretinde devam ediyor.

Bursa ve Amasya´da Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında dereceler elde ederek kupa canavarları olarak adlandırılan Spor AŞ Minikler Hentbol Erkek ve Kız takımlarının hedefinde Türkiye Şampiyonu olmak ve kupayı Kayseri´ye getirmek var. Amasya´dan Kız takımları arasında Türkiye 4.´sü ve Erkek takımları arasında Türkiye 6.´sı olarak Kayseri´ye dönen minikler antrenmanlarını da aralıksız devam ettiriyor.

Takım antrenörü Fatih Kulmaç, takım oyuncularına güvendiklerini belirterek Spor AŞ yönetiminde ve destek veren herkese teşekkür etti. Kulmaç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

?Bu jenerasyon çok başarılı. Ahmet Paşa İlköğretim Okulu´nda eğitim gören öğrenciler arasından bu takımların oyuncularını seçtik. Çocuklarımızın durumları iyi. Yakın zamanda Amasya´da bir turnuva oldu. Kız takımımız Türkiye 4.´sü oldu, Erkek takımımız ise Türkiye 6.´sı oldu. İnşallah hedefimiz seneye ilk 3´e girmek. İlk geldiğim zamanda velilerle sıkıntılarımız oldu, acaba çocuklarımızı spora göndersek derslerinden geri kalırlar mı diye endişeleri vardı. Onları aştık. Çalışacağız ve ben öğrenciler ile velilere güveniyorum, daha iyi olacağımıza inanıyorum.?

Şerife Orhan ise şöyle konuştu: Çocuklarla yaklaşık 4 aydır çalışıyorum. Fatih hocama yardımcı olmak için geldim. Bu sene Minikler İl Karmasında Kız takımı ile Türkiye 4.´sü olduk, Erkek takımı ile Türkiye 6.´sı olduk. Spor´dan kimse korkmasın. Bazen velilerimiz çekiniyorlar, çocuklarımızın derleri düşer mi acaba diyorlar ama tam tersi spor doğru yönlendirilirse çok güzel bir şey. Çekinmesinler?

Minkler Hentbol Erkek Takımı kaptanı Ensar, takımla birlikte geçirdiği süreci değerlendirerek şöyle konuştu:

?2 yıldır spor yapıyorum. Hentbola başta sıcak bakmıyordum ancak Fatih hocam bu sporu bana sevdirdi. Türkiye Şampiyonalarına katıldık. Kupa ve madalya aldık. Bundan sonrada spora devam edip, milli forma giymek ve Türkiye Şampiyonu olmak istiyorum. Her zaman kendimizi geliştirip şampiyonalara katılmak istiyoruz. Bundan sonraki hedefim ise milli formayı giymek ve Milli takımda Kayseri´yi temsil etmek istiyorum?

Minikler Hentbol Takımı oyuncusu Avni Samet ise sporun sosyal hayatını olumlu yönde etkilediğini belirterek:

?Hentbola okulda seçmeler vardı. Seçildim ve Fatih hocamın yanına geldim. Fatih hocamda bana güvendi ve takıma seçti. Spor bende güzel şeyler yaşattı. Sosyal hayatım gelişti. Bu sene Türkiye Şampiyonasına katıldık ve kupa aldık. Bundan sonrada Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Bende Milli takım formasını giymek için çok çalışacağım? dedi.

Minikler Hentbol Kız takım kaptanı Nagehan Koyuncu ise hedeflerinde Türkiye şampiyonluğu olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

?Spora hocalarımın desteğiyle başladım. Buraya cimnastik için geldim ancak Hentbola yöneldim. Sonrasında takımın kaptanı olarak ilk genelinde turnuvalara katıldık. Türkiye Şampiyonasına giderek kupa aldık. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye Kupasını kaldırmak ve Milli takıma seçilmek istiyorum. Takım şuan çok iyi derecede. Bu seviyeye gelmemizi sağlayan Fatih Hocama ve aileme teşekkür ediyorum?

Kız takımı oyuncularından Mehtap ise yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu belirterek şöyle konuştu:

?Yaklaşık 1 buçuk yıldır hentbol takımındayım. Bu spora ailemin desteği ve Fatih hocamın güveni ile başladım. Önceleri çok zordu ancak çok çalışıp Türkiye şampiyonasına katıldık. İnanıyoruz ki bundan sonra Türkiye Şampiyonu almak istiyoruz ve milli takımlarda görev almak istiyoruz.

Minikler Hentbol Kız takımı oyuncularından Sudenaz ise Milli formayı giymek istediğini belirterek şu açıklamada bulundu:

?Bir buçuk yıldır bu spor ile uğraşıyorum. Takımla çok uğraş yaptık ve sonunda Türkiye 4.´sü olduk. Bundan sonra Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Milli takımda da yer almak istiyorum. Bana güvenen Fatih hocamı ve destek veren ailemi çok seviyorum?

Kız takımı oyuncularından Ebru´da hedeflerinde şampiyonluk ve milli takım olduğunu belirtip şöyle konuştu:

?Türkiye kupasında zorlansak da Türkiye 4´sü olacağız. Bundan sonraki turnuvada ise Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Milli formayı giymek ve Kayseri´yi temsil etmek istiyorum. Bana güvenen aileme ve Fatih hocama teşekkür ediyorum?

 

Haber: Murat Turp- Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti