KAYSERİSPOR KUPADA GALİP

KAYSERİSPOR KUPADA GALİP

KAYSERİSPOR 3-1 D.GENÇLERBİRLİĞİ

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu´nda sahasında Darıca Gençlerbirliği´ni konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 kazanan Kayserispor, sahadan 3-1 galip ayrılarak grupta 6 puana ulaştı ve Beşiktaş´ın ardından 2.sıraya yerleşti.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3.hafta karşılaşmasında Kayserispor sahasında Darıca Gençlerbirliği´ni konuk etti. İlk devreyi 1-0 galip kapatan Kayserispor, 8.dakikada D. Gençlerbirliği´nde Cafercan Aksu altı pas üzerinden şansını denedi, ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden kornere uzaklaştı. 14.dakikada Kayserispor´da Alain Traore altı pas üzerinden şutunu çıkardı, ancak top auta çıktı. 19.dakikada D.Gençlerbirliği ceza sahası içinde topla buluşan Cafercan Aksu, altı pas üzerinden vuruşunu yaptı, savunma araya girerek tehlikeyi önledi. 24.dakikada Kayserispor´da Furkan Yaman takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. 34.dakikada ise Kayserispor bu kez Murat Duruer ile şansını denedi. Duruer, ceza sahasına girmeden şutunu denedi, ancak savunmaya çarpan top kornere çıktı. İlk yarı bu pozisyonun ardından tamamlanırken, Kayserispor soyunma odasına 1-0 galip giren taraf oldu.

Mücadelenin ikinci yarısına hırslı başlayan taraf D.Gençlerbirliği oldu. 47.dakikada D. Gençlerbirliği´nde Gökhan Erdoğan tarafından çekilen şutu, kaleci Muammer zorlukla kurtardı ve kornere çelmeyi başardı. 63.dakikada Srdjan Mijailovic önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Mijailovic tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engellendi. 66.dakikada D. Gençlerbirliği aradığı golü Sinan ile buldu. Bu dakikada Sinan Turan skora dengeyi getirdi ve skor levhası 1-1´i işaret etti. 73.dakikada Cafercan Aksu, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekti, ancak yine kaleci Muammer Yıldırım kurtardı. 85.dakikada ise Kayserispor penaltı kazandı. Penaltıyı Srdjan Mijailovic kullandı ve takımını yeniden öne geçiren isim oldu. Bu golle birlikte Kayserispor 2-1 öne geçen taraf oldu. 89.dakikada ise D. Gençlerbirliği´nde Cafercan Aksu, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şut çekti, kaleci Muammer Yıldırım bu şutu kurtarmayı başardı. 90+4.dakikada ise bu kez Kayserispor´da sahneye Murat Duruer çıktı ve skoru 3-1´e getiren gole imza attı. Bu golle birlikte de son düdük geldi ve Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası D Grubu´nda 3.maçını kazanmış oldu ve puanını 6´ya yükselterek grupta Beşiktaş´ın ardından 2.sıraya yerleşti.

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak