KUPA MAÇI ÖNCESİ SON RANDEVU

KUPA MAÇI ÖNCESİ SON RANDEVU

ANTALYA KAMPI DEVAM EDİYOR

Süper Lig´in devre arası kamp çalışmalarını Antalya´da sürdüren Kayserispor, antrenman ve hazırlıklarını sürdürürken, ZTK´da oynayacağı Antalyaspor maçı öncesi son bir hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor.

Antalya Belek´te düzenlenen devre arası kamp çalışmaları Kayserispor açısından tam gaz devam ederken, kamp merkezinde oynanan hazırlık maçları ile de kadroyu şekillendirme ve performans konuları ele alınıyor.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde günde çift idman ile çalışan sarı-kırmızılı ekip günün sabahki idmanında kondisyon ve kısa mesafe hız çalışması ile şut ve yan top çalışması yaptı. Akşam idmanında ise topla çalışan futbolcular, dar alan paslaşması ardından 5´e 2 top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde futbolcular mini sahada çift kale maç yaptılar.

Antrenmanlar devam ederken, Sumudica´nın Ziraat Türkiye Kupası maçı olan Antalyaspor karşılaşması öncesinde bir hazırlık maçı daha oynamak istediği öğrenildi. Yönetim ile de görüşen Sumudica ?Kampımız son derece verimli ve neşeli olduğu kadar disiplinli bir şekilde devam ediyor. Kamp sürecinde iki hazırlık maçı oynadık. Sonuçlara bakmıyorum. Önemli olan takımı lig ve kupa maçı öncesinde sahaya hazır duruma getirmek. Önümüzde kupa maçımız var. 18 Ocak´ta resmi maçımız olacak. Bu karşılaşma öncesi son bir hazırlık maçı daha oynamak istiyorum. Ancak sürpriz bir sakatlıktan da açıkçası çekiniyorum. Sonrasında Kayseri´ye dönerek lig rakibimiz olan Galatasaray´ı sahamızda konuk edeceğiz. Her iki karşılaşmanın son hazırlıklarını burada yapacağız? diye konuştu.

Kayserispor kamp bitiminde Antalya´da Antalyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçına çıkacak. Ardından sezonun ikinci yarısının ilk hafta maçında 22 Ocak Pazartesi günü Kadir Has Stadyumu´nda saat 20.00´de Galatasaray´ı konuk edecek.

Haber: Murat TURP



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı