Kupa da Yola Devam

Kupa da Yola Devam

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur eleme karşılaşmasında Yukatel Kayserispor RHG Enertürk Enerji Stadı'nda Iğdırspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Kayserispor, 2. yarıda karşılıklı gelen gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

Türkiye Kupası 3.Tur eleme karşılaşmalarında ilimiz temsilcisi Yukatel Kayserispor, sahasında Iğdırspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Kayserispor adını bir üst tura yazdırmış oldu. Karşılaşmanın daha ilk dakikalarından itibaren rakibine karşı üstün oynayan sarı-kırmızılar 4.dakikada kornerden kullanılan atışı ilhan'la gole çevirerek skorda üstünlüğü elde ettiler. Bu dakikadan sonra rakip karşısında birçok pozisyona giren sarı-kırmızılı futbolcular yakaladıkları pozisyonları rehavet nedeniyle gole çeviremediler. Karşılaşmanın ilk yarısının sonunda Kayserispor 1-0 soyunma odasına üstün giren  taraftı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk dakikalarında yine rakibi karşısında üstün bir şekilde oyuna başlayan sarı-kırmızılar 48.dakikada rakip oyuncu Batuhan'ın golüne engel olamadılar ve skor 1-1 berabere oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında birçok pozisyona giren Kayserisporlu futbolcular gol fırsatlarını değerlendiremezken, 84.dakikada yine bir köşe vuruşundan kaynaklı topu Hossine kale alanı içerisinde kafayla ağlara göndererek, skoru 2-1'e taşıdı. Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde başka gol olmadı ve Kayserispor, Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırmış oldu.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı