Kupa fatihi elit voleybol  spor kulübü

Kupa fatihi elit voleybol  spor kulübü

Elit Voleybol Spor Kulübü, tüm kategorilerde şampiyonluk ipini göğüsledi ve takım rekorunu tazeledi. 

Başkan ve Antrenör Metim Tutum ile Koordinatör Fuat Kalay gözetiminde müsabakalarda yer alan Elit Voleybol Spor Kulübü, tüm kategorilerde şampiyonluk ipini göğüsledi ve takım rekorunu yeniledi. 

Elit Voleybol Spor Kulübü, Okul Takımı Kayseri Şampiyonu,  Küçük Erkekler Kayseri Şampiyonu, Yıldız Erkek Kayseri Şampiyonu ve  Genç Erkekler Kayseri Şampiyonu oldu. Bununla beraber temsilcimiz,  Voleybol 2.Lig Erkekler kategorisinde ve ilk kez Bölgesel Lig Kadınlarda mücadele etti. 

Okul Takımı Türkiye Yarı finallerine katılma hakkı elde etti. Küçük Erkek takımı, 06- 09 Nisan 2023 tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay birincileri ile grup birinciliği Müsabaları oynayacak.  Yıldız Erkek takımı 17-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Finalleri’nde katılma hakkı elde etti. Genç Erkekler Kayseri Şampiyonu olan takım, 25-27 Nisan 2023 tarihleri arası grup birinciliği müsabalarında yer alacak. Öte yandan, Bu sene ilk defa Bölgesel Lig Kadınlar kategorisinde katılan takım, 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak grup 2.oldu. 2.Lig Voleybol Erkekler 4.grup yer alan takım, 2.ligde seneye üzerine koyarak devam edecektir.

Kulüp Başkanı Metin Tutum, yaptığı açıklamada, “Gece gündüz demeden çalışan sporcularımız ve antrenörlerimiz emeklerinin karşılığını aldılar. Bizde başarı her zaman üzerine koyarak devam eder” dedi.

Haber: Şevket Tekin

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı