Kupa maçı sonrası Atan’dan açıklamalar

Kupa maçı sonrası Atan’dan açıklamalar

"Bizim için mutlu biten kötü bir maçtı"

Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur karşılaşmasında rakibi Antalyaspor’u 2-0’la geçen Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Çağdaş Atan, hafta sonundaki galibiyetin ardından kupada da tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşan Yukatel Kayserispor’da futbolcular, uzatmalarda buldukları 2 gole rakiplerini yenerek, adlarını çeyrek finale yazdırdılar. 

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Çağdaş Atan, turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek şöyle dedi: “Oyuna üçlü formatta başladık. Rakip üstümüze geldi ama top bizde kaldı. Rakip bizi sıkıştırdı. Zemin kötüydü. Bizi mutlu eden ama kötü bir maçtı. İki takımda hata kovaladı. Uzatmalara sistem değiştirdik. İyi geçişiler, hücumlar yaptık, iki iyi gol bulduk. Oyuna giren oyuncular asist ve skora katkı vermesi olumluydu. Altyapıdan çıkan genç oyuncumuzun gol atması güzeldi. Ethem Balcı gibi oyuna giren oyuncularımızın katkı yapmalarını istiyoruz. Ethem’i tebrik ediyorum. 5 günlük dinlenme sürecimiz var. Bir iki sakat oyuncumuz var. Bugün çok rotasyon yaptık. Oyumcularım sistem içinde her detaya çalışıyorlar. Sisteme sadık kaldılar. Sakat oyuncuların dinlenmesiyle ilgileneceğiz. Pazar günü bizim için önemli olan Beşiktaş maçına çıkacağız. Biz oyunun bazı bölümlerinde geriden, bazı bölümlerinde geçiş oyunu ile hücum ediyoruz. Tempoyu kendimiz ayarlıyoruz. Zemin bize geriden oyun kurma imkanı vermedi. Oynamaktan vazgeçtik top çok havaya kalktı. Rakip de risk almadan topu vurdu. İki takım açısından da şutlar yoktu, saha zemininden kaynaklı kötü bir oyun vardı sahada. Ama mücadelesi boldu, hamleler vardı.”

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’