KUPADA ŞOK MAĞLUBİYET

KUPADA ŞOK MAĞLUBİYET

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 2-1 KAYSERİSPOR

Türkiye Kupası D Grubu´nda mücadele eden Kayserispor, 4.hafta karşılaşmasında Darıca Gençlerbirliği´ne konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.
Kocaeli Darıca İlçe Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Volkan Bayarslan düdük çaldı. Sarı-kırmızılı ekip, mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı.
Karşılaşmaya istekli başlayan taraf ev sahibi ekip Darıca Gençlerbirliği oldu. Darıca Gençlerbirliği´nin üst üste ataklar gerçekleştirdi, ancak bu ataklar Kayserispor kalecisi Ahamada noktalandı. 36.dakikada Darıca Gençlerbirliği serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşta Darıca Gençlerbirliği oyuncularından Selçuk Baştürk, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonuna 4.hakem tarafından 2 dakikalık uzatma süresi eklendi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve mücadelenin ilk yarısı Darıca Gençlerbirliği´nin 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarıya da hızlı ve etkili ataklar gerçekleştirerek başlayan taraf Darıca Gençlerbirliği oldu. 47.dakikada Cafercan attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. 57.dakikada Darıca Gençlerbirliği, Cafercan ile yeni bir atak geliştirdi. Cafercan´ın ceza sahası dışından şutunu çekti, top az farkla yandan auta gitti. 75.dakikada Kayserispor, serbest vuruş kazandı. Ceza sahası içerisine açılan ortaya Anıl Karaer yükseliyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Bu golün ardından skor 2-1 oldu. Karşılaşmanın sonuna 3 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve maç Darıca Gençlerbirliği´nin 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Darıca Gençlerbirliği bu galibiyet ile D grubundaki ilk puanını almış oldu. D Grubu´nda 5.hafta müsabakaları 18 Ocak´ta oynanacak. Kayserispor, Beşiktaş´ı konuk edecek. (SPOR SERVİSİ)



Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya