Kupada turun adı talasgücü

Kupada turun adı talasgücü

Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur karşılaşmasında Talasgücü Belediyespor, 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Penaltılara giden karşılaşmadan 5-4 Talasgücü galip ayrıldı ve adını bir üst tura yazdırdı. 

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Osman Köksaldı, Tufan Selvi ve Ahmet Türkeş hakem üçlüsü görev yaptı. 

Talasgücü Belediyespor karşılaşmaya, Mustafa Umut Mete, Eneseliaçık, Ercan Çifci, Oğuzhan Turan, Murat Karadeniz, Arda Belen, Ramazan Taş, Murat Demirezen, Emir Özsoy, Taylan Özgün ve Muharrem Sahar ilk on biri ile başladı. 

10.dakikada Talasgücü Belediyespor, Oğuzhan Turan’ın golü ile 1-0 öne geçti. 37.dakikada 1922 Konyaspor, Aybars Tüfekçi’nin golü ile skor 1-1 oldu. İlk bu sonuçla neticelendi. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve mücadele uzatmalara taşındı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma, penaltılara gitti. Penaltı atışlarını 4-3 kazanan Talasgücü, karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı. Temsilcimiz, bu sonuçla adını bir üst tura yazdırdı. 

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, 29 Eylül’de yapılacak. Kura çekimine, 1. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 31 takım ve TFF 2. Lig’den 19 takım olmak üzere toplam 50 takım katılacak.  

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı