Kupada turun adı talasgücü

Kupada turun adı talasgücü

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşmasında Talasgücü Belediyespor-Sapanca Gençlikspor’a konuk oldu. Karşılaşma 2-1 Talasgücü’nün üstünlüğü son buldu. Bu sonuçla Talasgücü Belediye, adını bir üst tura yazdırdı.  

Sapanca Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Seyfettin Alper Yılmaz, İsmail Semih İleri ve Emrah Altındağ hakem üçlüsü görev yaptı. 

Talasgücü Belediyespor karşılaşmaya, Kenan Karademir, Oğuzhan Turan, Ramazan Taş,  Berkay Öztuvan, Emir Özsoy, Kerem Ersin, Murat Karadeniz, Arda Belen, Muhammed İbrahim Şahinkaya ve Erkan Kapar ilk on biri ile başladı. 13.dakikada Sapanca Gençlik, Yasin Yalçın’ın golü ile 1-0 öne geçti. 21.dakikada Talasgücü Belediyespor, Kerem Ersin’in golü ile skoru 1-1 yaptı. 44.dakikada Talasgücü’nde sahneye yeniden Kerem Ersin çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren golü attı. İlk yarı, Talasgücü Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile son buldu. Mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve Talasgücü, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı. 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, 17 Ekim Salı günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. 

Haber: Şevket Tekin



Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi