KUPAYA VEDA ETTİK

KUPAYA VEDA ETTİK

KAYSERİSPOR 2-2 TM AKHİSAR

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor´u konuk etti. İlk karşılaşmayı 1-0 kaybeden Kayserispor, sahasında Akhisar ile 2-2 berabere kalmasına rağmen kupadan elenen taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Kayserispor, Akhisar´ı konuk etti. İlk maçta sahadan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor, taraftarı önünde Akhisar ile 2-2 berabere kalarak çeyrek finalde kupa mücadelesine veda eden isim oldu.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 9. dakikada ceza sahasının içerisinde topla buluşan Sapunaru´nun sert vuruşunda kaleci Fatih Öztürk topu kornere çelmeyi başardı. 25. dakikada Seleznov´un pasında topla buluşan Soner Aydoğdu, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Akhisar, Kayseri deplasmanında 1-0 öne geçti. 34.dakikada William De Amorim´in kısa pasına hareketlenen Artem Kravets ceza sahası içinde topu kontrol etti, ancak rakibini geçmek için topu ayağından fazla açınca top auta çıktı. 36. dakikada Erkan Kaş´ın sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Kravets´in kafa vuruşunda top filelerle buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. Bu golle birlikte ilk yarıda 1-1´lik skor ile sonuçlandı.

İkinci devreye Akhisar´ın vuruşu ile başlandı. 48.dakikada Kayserispor´da sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Fernando Boldrin kaleye direkt vuruşunu yaptı, ancak bu top arka direğe yakın bölgeden dışarı çıktı. 55.dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Güray Vural, ceza sahası içine ortasını yaptı, ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. 60.dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Soner Aydoğdu, ceza sahası içine ortasını yaptı, ancak top kimseye temas etmeden oyun alanını terk etti. 69.dakikada orta alanın sağında topla buluşan Onur Ayık, ara pasını Eray Ataseven´le buluşturdu. Topla buluşan Eray Ataseven ceza sahası içine topla birlikte girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Eray Ataseven, sol direğin dibinden topu ağlarla buluşturdu ve Akhisar, 2-1´lik skoru yakaladı. 90+1´de ise kazanılan penaltı vuruşunu Asamoah Gyan kullandı. Penaltıyı gole çeviren Gyan, skoru 2-2´ye taşıyan isim oldu ancak bu penaltı golünün ardından hakem son düdüğü çaldı ve Kayserispor, çeyrek final mücadelesinde kaybederek kupaya veda eden takım oldu.

Haber: Şevket Tekin

 

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti