KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ

OTOBÜS BİLETLERİ TÜKENDİ?

Kurban Bayramı için geriye sayım devam ederken 9 günlük bayram tatilini vesile bilen vatandaşlar bayramı memleketlerinde sevdikleri ile geçirebilmek için harekete geçince otobüs biletleri tükendi? Yurt genelinde otobüs işletmeleri doluluk oranlarının yüzde yüze ulaştığını dillendirirken, ilimiz de durum farksız değil? Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne giderek yetkililerden bilgi alan haber ekibimizin tesbiti ?Biletler tükendi, otobüs işletmecilerinin yüzü gülüyor oldu??

Bayram tatilinin 9 gün olduğu ve bayram sonrası yaz tatilinin son dönemine denk gelmesi nedeniyle şehirlerarası otobüs işletmelerinde hem gidiş hem de dönüş biletleri tükendi. Firmalar çit yönlü olarak koydukları ek seferlerin biletlerini satmaya başlarken, vatandaşlar hem bilet bulamamaktan hem de bayramı fırsat bilerek bilet fiyatlarına afaki zam yapan firmalardan şikayetçi?

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde faaliyet gösteren firmaların yetkililerinden bilgi alan haber ekibimiz ilimizde de tarifeli seferlerde yüzde yüz doluluk oranın yakalandığını tesbit ederken, bir başka tesbitleri de biletlerin tükenmesi işletmecilerin yüzünü güldürmüş?.

Bilet bulamamaktan ve bayramı fırsat bilerek bilet fiyatlarının astronomik rakamlara çıkartıldığını iddia eden vatandaşlar ise tam tersi bayramlarda her şeyin daha da ucuzlaması gerektiğini belirtiyorlar?

Öte yandan bütün bu karmaşadan habersiz tek derdi dedesine gitmek olan çocuklar ise gündelik hayatın masum kalan yanı olarak yaşam sevinci vermeye devam ediyorlar?

HABER: C.ÜSTEN



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı