KÜRTÜNCÜ

KÜRTÜNCÜ

OSB´YE ADAY

Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi´nin önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerine iş insanı Ahmet Hilmi Kürtüncü´nün aday olacağı öğrenildi.

Tahir Nursaçan´ın başkanlığını yaptığı Kayseri 1. OSB organ seçimleri geçtiğimiz yıl nisan ayında yapılmıştı.

Önümüzdeki yılın mayıs ayına kadar yapılması gereken OSB seçimlerine Kayseri´nin sevilen iş insanlarından Ahmet Hilmi Kürtüncü´nün de sanayicilerden gelen ısrar üzerine aday olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda AK Parti´den Melikgazi Belediye Meclis üyeliği de yapan Kürtüncü adaylığı ile ilgili Gazetemize yaptığı değerlendirmede ?Yıllardır babadan, dededen ticaretin içindeyiz.Sanayici arkadaşlarımızdan gelen talep üzerine bazı arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucunda adaylığa karar verdik.  Türkiye´nin bugün her zamankinden çok üretime, istihdama, ihracata , dolayısıyla katma değer yaratacak sistemin işletilmesine ihtiyacı var. Sanayicinin kamu  uygulamaları ve üretim kaynaklı maliyet ve finansal sıkıntılar yaşadığı günümüzde OSB yönetiminin daha aktif olması gerekir. Bu çerçevede bölgemiz sanayicinin sorun ve beklentilerinin çözümüne yönelik projelerimizi seçim tarihinin yaklaşması ile kamuoyu ile paylayacağız. Amacımız Kayseri´de üretimi, ihracatı, istihdamı artırmaktır. Bu manadan olmak üzere yıllardır Kayseri´ye tanınmayan bazı teşvik ve imtiyazlar noktasında da girişimlerimiz olacak´ şeklinde konuştu.

Kürtüncü´nün önümüzdeki günlerde bölgede faaliyet gösteren sanayicileri tek tek ziyaret ederek projelerini anlatıp görüş ve önerilerini alacağı öğrenildi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da