KURUKÖPRÜ VE ÇATAKDERE YOLUNA ASFALT

KURUKÖPRÜ VE ÇATAKDERE YOLUNA ASFALT

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, Malatya yolunu Kuruköprü ve Çatakdere mahallelerine bağlayan yolun asfaltını yeniledi.

1660 ton sıcak asfaltın kullanıldığı ve 1 kilometre uzunluğundaki yoldaki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Kuruköprü ve Çatakdere mahallelerini birbirine bağlayan ana hatta çalıştıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, 15 metre genişliğindeki yolda yapılan çalışmalarla bu iki mahallenin adeta ilçe bağlantı yolu görünümüne kavuştuğunu kaydetti. Yapılan sıcak asfaltın kalitesinden bahseden Başkan Yıldırım, "Bu yıl asfalt konusunda çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Yeni asfalt üretim tesisimizle bütün mahallelerimizin asfalt ihtiyacını karşılıyoruz" dedi.
Başkan Yıldırım, "Malatya yolundan Kuruköprü mahallemizin girişindeki bölümde yer yer çukur ve patlamalar vardı. Yine tarihi su kemeri yanından Çatakdere mahallemizi çıkan yolda da durum farksız değildi. Yaklaşık 1 kilometrelik uzunluğundaki çalışmalarla yol yenilerek modern ve kaliteli ulaşım imkanına kavuştu. Mahallelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Başkan Yıldırım, Kuruköprü mahallesine ana giriş olan yoldaki sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ara yollarda ise satih kaplama ve kilitli parke yapılarak mahallenin modern yollara kavuştuğunu ifade etti. Başkan Yıldırım, Talas genelinde her yerde sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, Kuruköprü`nün tamamında yol yapımının gerçekleştiğini, ekiplerin durmaksızın çalışıp vatandaşa kaliteli yollar yaptığını sözlerine ekledi.



2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı