KUTLU´DA ÇARE OLMADI

KUTLU´DA ÇARE OLMADI

KAYSERİSPOR, 8 HAFTADIR GALİBİYETE HASRET

Spor Toto Süper Lig´de 26.haftası geride kalırken, bu hafta sonu ligde milli maçlar nedeniyle maç oynanmayacak. Bu arayı iyi değerlendirmek isteyen Kayserispor, oynadığı son 8 maçta galibiyet yüzü göremedi. 24 puan ile 15.sırada yer alan sarı-kırmızılılar, oynadığı son 8 maçta sadece 2 beraberlik alırken, 6 yenilgi yaşadı.
Kayserispor´a Kutlu´da çare olmadı. Tolunay Kafkas´ın istifasının ardından takımın başına geçen Hakan Kutlu, takımın başında çıktığı iki maçta, 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.
Galibiyete hasret geçen sekiz haftalık süreçte hanesine sadece 2 puan yazdırabilen Kayserispor, alması muhtemel 24 puandan 22´sini kaybetmiş oldu. En son, ligin 18.haftasında kendi sahasında Osmanlıspor´u 1-0´lık sonuç ile mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, ardından sırası ile Torku Konyaspor ve Mersin İdman Yurdu´na 1-0, Trabzonspor´a 2-1 yenildi. Kendi sahasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, Başakşehir´e 1-0, Gençlerbirliği´ne 2-0 ve Fenerbahçe´ye 1-0 yenildi. Ligde oynadığı son maçta kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan sarı-kırmızılı takım milli maç arasının ardından deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.
Bu karşılaşmanın önemini bildiklerini belirten futbolcular alacakları bir galibiyetle ligde derin bir nefes alacaklarını fakat Çaykur Rizespor´unda kayıp yaşaması halinde sıkıntıya girebileceği için karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurguladılar. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımların ise fikstür dezavantajlarının olmasına bakmadıklarını belirten futbolcular ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunun da altını çizerek bir anlamda fikstür avantajı veya dezavantajı konusunun bir anlam ifade etmediğini belirtmiş oldular.

(SPOR SERVİSİ)

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti