KUZU KUZU ÖDEDİ

KUZU KUZU ÖDEDİ

BAŞBAKAN TBMM´DE SUCUK DAĞITIMINI ANLATTI. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki´nin vatandaşa dağıttığı 3.5 ton sucuk, 2013 yılı bütçe görüşmelerine damgasını vurdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bütçe görüşmelerinde "Gerek

Başbakan Erdoğan önceki gün  TBMM´de devam eden bütçe görüşmelerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından 3 bin 500 aileye dağıtılan sucuğu gündemine alarak  konuya dair şunları söyledi.: "Bakın bugün Kayseri´de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından son derece anlamlı son derece önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız bugün Kayseri´de 3 bin 500 aileye birer kilogram sucuğu ücretsiz olarak dağıttı. Yani yoksul ailelere toplamda 3,5 ton sucuk dağıtılmış oldu. Şimdi bu sucuk meselesi de nereden çıktı diyeceksiniz? Bunu bugün gündeme getirdim zira Kayseri´de dağıtılan 3,5 ton sucuk için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım adına Cumhuriyet Halk Partisi´nin Sayın Genel Başkanı´na şükranlarımı ifade ediyorum. Sadece sayın genel başkanına değil 2011 yılı bütçe açılış görüşmeleri esnasında sayın genel başkanın eline Kayseri ile ilgili yalan yanlış bilgileri tutuşturan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Gerek CHP Genel Başkanı gerek ona not ileten arkadaşlar sayesinde hamdolsun bugün 3 bin 500 aile sucuğa doydu. Bugün dağıtılan 3,5 ton sucuk Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ya da devlet tarafından değil, bakın altını çizerek ifade ediyorum Sayın Kılıçdaroğlu´nun iftira ve ithamları sayesinde bizzat Sayın Kılıçdaroğlu tarafından finanse edilmiş oldu."

 

Aslında olayın  defalarca Kılıçdaroğlu´na anlatılmasına rağmen Kılıçdaroğlu´nun Kayseri ile ilgili yalan ve iftiralarına devam ettiğini hatırlatan Başbakan Erdıoğan, "Tam iki yıl önce yine bu kürsüde CHP Genel Başkanı eline tutuşturulan notlardan yola çıkarak Kayseri Büyükşehir Belediyemize yolsuzluk ithamında bulundu. Hemen ardından kürsüye gelerek 15 dakika sonra bu iddiaların iftira olduğunu kendisine ifade ettim. Ama anlamadı. Sayın Kılıçdaroğlu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızdan özür dilemek yerine bu iddia ve iftiralarını sonraki günlerde hatta sonraki haftalarda, aylarda, yıllarda da sürdürdü. Belediye başkanımız tarafından açılan tazminat davalarından üçü sonuçlandı CHP Genel Başkanı 75 bin lira tazminatı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ödedi. Hem de kuzu kuzu ödedi. Şimdi bakın değerli milletvekilleri, yolsuzluk çirkindir. Yolsuzluk kul hakkı yemektir ve haramdır. Yolsuzluk yetimin hakkını yemektir ve aynı zamanda insanlık dışıdır. Ancak, yolsuzluk ne kadar çirkin, haram ve insanlık dışıysa belgesiz, mesnetsiz, delilsiz şekilde yolsuzluk ithamında bulunmak da  o kadar çirkin o kadar haksız  o kadar insanlık dışıdır" diye konuştu.  

 



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da