LİDER HER YERDE LİDER

LİDER HER YERDE LİDER

PTT 1.Lig'de sezonun 19.haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan lider Kayserispor, karşılaşmanın ilk yarısında Marko Simic'in kaydettiği golle 3 puanın sahibi oldu.

Haberi İzle

PTT 1. Lig’de zirvede bulunan Kayserispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da liderlik koltuğunda dönmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında Marko Simic tarafından kaydedilen gol aynı zamanda maçında skorunu tayin ederken, sarı-kırmızılılar bu galibiyetle 40 puana ulaştı.

Kamil Ocak Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gaziantep B.B.’nin vuruşu ile başlandı. İlk çeyrek dakikada taraflar birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. 20.dakikada ise kaleye göre sağ kanattan İbrahim Dağaşan serbest vuruş kullandı. Kale önünde Marko Simic topa dokunarak golünü kaydetti ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu golün ardından toparlanmak isteyen ev sahibi ekip taraftarının da desteği ile ataklar geliştirmeye çalıştı. Ancak bu ataklar sonuçsuz kaldı. İlk 45 dakikayı Kayserispor, deplasmanda 1-0 önde kapatan taraf oldu.

GAZİANTEP B.B. 0-1 KAYSERİSPOR

İkinci yarı ise lider Kayserispor’un başlama vuruşu ile başlandı. İlk yarıya oranla daha düşük bir tempoda gerçekleşen ikinci yarı, her iki tarafın kaçırdığı gollere sahne oldu. 58.dakikada İbrahim Dağaşan kaleci Atilla ile karşı karşıya kaldı, ancak topu az farkla auta attı. Bu pozisyonun hemen ardından bu kez Gaziantep B.B.’de Ben Yahia, 60.dakikada Serdar Kulbilge ile karşı karşıya kaldı. Kale direğinin 1 metre önünde topa vuran Yahia, topu auta attı. Karşılaşmanın son çeyreğinde ise her iki takım adına oyuncu değişiklikleri oldu. Müsabakanın normal süresi 1-0 Kayserispor’un üstünlüğü ile tamamlanırken, 3 dakikalık uzatma süresinde de gol sesi çıkmadı. Bu skor ile Kayserispor, 19.haftayı galibiyet ile tamamlarken, puanını 40’a çıkartmayı ve liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı. Gaziantep B.B. ise 20 puan ile 14.sıraya geriledi.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’