LİDERDEN AGÜ SPOR´A TARİHİ FARK

LİDERDEN AGÜ SPOR´A TARİHİ FARK

Fenerbahçe maçtan, 96-61 galip ayrıldı.

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Ligi 25.hafta karşılaşmasında, Fenerbahçe´ye konuk oldu. Temsilcimiz sahadan tarihi bir fark yiyerek ayrıldı.
Karşılaşmaya AGÜ Spor, Sanders, Mazic, Pınar Demirok, Zoi ve Chelsea Gray beşi ile başladı. Karşılaşmaya iyi başlayan AGÜ Spor oldu ve maçın ilk sayısını AGÜ Sporlu Chelsea Gray attı. İlk 5 dakikayı 12-9 geride tamamlayan AGÜ Spor, ilk molayı alan ekip oldu. 1.periyot, Fenerbahçe´nin 25-17 üstünlüğü ile son buldu. 2.periyot, AGÜ Spor´un atkaları ile başladı. Zoi ve Mazic ile buldukları basketlerle farkı 2´ye kadar indirdi. Ardından Fenerbahçe baskısını arttırdı ve farkı 18 sayıya kadar yükseltti. Devre arasına Fenerbahçe, 53-36 önde girdi.
İkinci yarıya Fenerbahçe´nin hücumu ile başlandı. Fenerbahçe, 3.periyotta da etkili oyununu sürdürdü ve deyim yerindeyse temsilcimiz AGÜ Spor´a nefes aldırmadı. 3.periyot sonuna yaklaşırken fark 31 sayıya çıktı. 3.periyot Fenerbahçe´nin 78-45´lik üstünlüğü ile son buldu. Final periyotunda, maçı çeviremeyeceğini anlayan AGÜ Spor Baş Antrenörü Ayhan Avcı, sezon boyunca fazla şans tanımadığı oyuncuları sahaya sürdü. Fenerbahçe antrenman maçına çevirdiği karşılaşmada, farkı dönem dönem 40 sayıya kadar çıkarttı. Fenerbahçe maçtan, 96-61 galip ayrıldı.
AGÜ Spor´da dikkat en dikkat çeken oyuncu Sanders oldu. Sezon başından beri takımın en skorer oyuncusu olan Sanders, geride kalan 5 haftdır olduğu gibi Fenerbahçe maçında da, etkisiz bir oyun sergiledi. Sanders´de yaşanan bu form düşüklüğünün nedenin alıdığı ücretin beğenmemesi olduğu iddia edildi. Diğer yandan takımın etkili isimleri arasında yer alan Zoi ve Gray´in de etkisiz kalması, Fenerbahçe karşısında gelen mağlubiyetin en önemli etkenlerinden oldu. Ayhan Avcı´nın takımın içinde bulunduğu durumu bu kez hangi sebeplere bağlayacağı ise spor kamuouyunda merak konusu oldu. Avcı´nın bundan önceki alınan mağlubiyetleri, yoğun maç trafiğine bağlamıştı. AGÜ Spor, şuan itibariyle sadece ligde mücadele ediyor. AGÜ Spor´un Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyet ile ilk üç içerisinde yer alma şansını da yitirdi.
AGÜ Spor, normal sezonun son maçında sahasında Edirnespor´u konuk edecek.
(spor servisi)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak