LİDERE KAYSERİSPOR DARBESİ

LİDERE KAYSERİSPOR DARBESİ

BEŞİKTAŞ 2 ? 2 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 24. haftasında Kayserispor, deplasmanda lider Beşiktaş´a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanırken, 90 dakika sonunda Kayserispor sahadan 2-2´lik beraberlikle ayrıldı ve 1 puana razı oldu.
Sezonun 24.hafta maçında lider Beşiktaş´a deplasmanda konuk olan Kayserispor, karşılaşmanın ilk yarısını 0-0´lık eşitlikle tamamlarken, ikinci yarıda karşılıklı gelen gollerle karşılaşma 2-2´lik skorla tamamlandı.
Vodafone Arena´da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için pozisyon üretmeye çalıştılar. 16.dakikada sağ kanattan Beck´in ortasında ceza sahası dışında topla buluşan Talisca´nın gelişine vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ahamada´da kaldı. 20.dakikada Silvestre Varela´nın sol kanattan Andreas Beck´i ekarte ederek ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Umut Bulut´un altı pas içinde boş durumda yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Ancak yan hakem pozisyonda Umut Bulut için ofsayt bayrağını kaldırdı ve Cüneyt Çakır golü iptal etti. 25. dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde Fabri topu yumrukladı. Umut´un önünde kalan topu müsait pozisyondaki Deniz Türüç´e verdi. Deniz iki hamlede kontrol ettiği topa vuruşunda Atiba meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda ise goller peş peşe geldi. İlk golü Beşiktaş kaydederken, Kayserispor 1-0´dan 2-1 üstünlük sağladı. Ancak son düdükle birlikte sarı-kırmızılılar sahadan 2-2´lik beraberlikle ayrıldı. 55.dakikada kullanılan korner vuruşu sonrasında Aboubakar golünü kaydetti ve skoru Beşiktaş adına 1-0´a taşıdı. 64.dakikada ise Kayserispor´da sahneye Umut Bulut çıktı ve kaydettiği golle skora 1-1´lik dengeyi getirdi. 82.dakikada Deniz Türüç, Beşiktaş defansını geçerek pasını kale çizgisine doğru gönderdi. Bu noktada kademede bulunan Andreas Beck ters bir vuruş yaptı ve topu kendi kalesine göndererek Kayserispor´u 2-1 öne geçirdi. Karşılaşma bu skorla bitecek derken, 88.dakikada sahneye Beşiktaş´ta ilk golün sahibi Aboubakar çıktı ve skoru 2-2´ye taşıdı. Son düdükle birlikte Kayserispor sahadan 1 puan ile ayrılırken, Beşiktaş zirve yarışında ağır darbe aldı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu