LİG BİZİM İÇİN YENİDEN BAŞLIYOR

LİG BİZİM İÇİN YENİDEN BAŞLIYOR

ERCİYESSPOR´UN BAŞARILI KALECİSİ ZÜLKÜF ÖZER

   PTT 1. Lig´de mücadele eden Kayseri Erciyesspor´da, Alanyaspor hazırlıkları devam ediyor. Antrenman öncesi konuşan başarılı kaleci Zülküf Özer, ? Lig bizim için yeninden başladı. Yeni transferlerle güçlendik. Hedefimizi ulaşmak için mücadele edeceğiz? dedi.
Erciyesspor´da, Alanyaspor maçı hazırlıkları akşam yapılan idmanla devam etti. Antrenmana sakatlığı süren Tayyib Kanarya dışında bütün oyuncular katıldı.
Yeni transferlerin oldukça hırslı çalıştığı gözlenirken, Teknik Direktör Alaaddin Demirözü nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan mavi-siyahlıların başarılı kalecisi Zülküf Özer, ?Lig bizim için yeniden başlıyor. Hedefimiz olan Play-Off´lara kalmak. Hedefimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız? dedi. Özer sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Yeni transferlerimiz takıma sonradan katıldı. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Milli maçlar nedeniyle verilen ara bizim için çok iyi oldu. Eksiklerimizi görmüş olduk. İlk üç haftada oynadığımız maçları yok sayarak, yeniden lige başlıyoruz. Bundan maçlara daha iyi adapte olup, hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bize çizilen hedefte şuan için Play-Off maçları olsa da, daha iyisini yapıp ilk iki içerisinde yer alarak yeniden Spor Toto Süper Lig´e çıkacak gücü sahibiz.? (SPOR SERVİSİ)



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer