Ligde ve Kupada Sivas maçı

Ligde ve Kupada Sivas maçı

Futbolcular Kupaya odaklandı

Süper Lig’de bu hafta sezonun son maçında deplasmanda Sivasspor’la karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular bir günlük iznin ardından çalışmalarına kulüp tesislerinde yaptıkları idmanlarla başladılar.

Süper Lig’de 2021-2022 sezonu 38.hafta karşılaşmaları ile sona erecek. Bu sezon oynanacak olan son lig karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor’la karşılaşacak olan temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da akıllar kupada. Ligde oynanacak olan son maça motivasyonda zorlanan futbolcular ligde de Sivasspor ile karşılaşacak olmanın kendileri açısında avantaj olduğunu belirttiler.

Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın nezaretinde çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılar da tek hedefin kupa olması nedeniyle, oynanacak lig maçında herhangi bir sakatlanma yaşanmaması için çok dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. Bu hafta sonunda da deplasmanda oynanacak Sivasspor maçı için hazırlılarına kulüp tesislerinde başlayan Kayserispor’da futbolcuların bir hayli heyecanlı oldukları da gözden kaçmadı.

Takımda sakatlıkları bulunan futbolcuların verilen dinlenme sürelerinde daha iyi oldukları ve lig ile kupa maçında farklı kadroların olabileceği de ifade edilirken diğer yandan idmanların Salı günü tek antrenma şeklinde gerçekleşeceği belirtildi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı