LİGE VERİLEN ARAYI FIRSATA ÇEVİRECEĞİZ

LİGE VERİLEN ARAYI FIRSATA ÇEVİRECEĞİZ

KAFKAS, ?LİGE VERİLEN ARA BİZİM İÇİN İYİ OLDU?

   Spor Toto Süper Lig´e verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Kayserispor´da, ligin 4.haftasında oynanacak olan Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı. İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ?Lige verilen arayı kendi adımıza fırsata çevireceğiz? dedi.
Kayserispor´da ligin 4.haftasında oynanacak olan Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.
Isınma ve koordinasyon hareketleri ile başlayan antrenman, pas ve şut çalışması ile son buldu. Antrenmana tüm futbolcular katıldı. Yeni transfer Yakubu´nun, antrenmandaki hazır hali de dikkatlerden kaçmadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini söyledi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Takıma yeni katılan oyuncularımız ile daha da güçlendik. Milli ara bize iyi gelecek. Yeni oyuncularımızı bu hafta oynamadığı planladığımız hazırlık maçında göreceğiz ve duruma göre görev verip vermeyeceğimize karar vereceğiz. İlk üç haftada 5 puan topladık. Eksilerimizi ve artılarımızı gördük. Gerekli olan bölgelere takviye yaptık. Trabzonspor maçına kadar yeni transferlerimizle birlikte hazır hale geleceğiz.?



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti