LİGE GALİBİYETLE VEDA ETTİ

LİGE GALİBİYETLE VEDA ETTİ

K.ERCİYES: 4- K.KARABÜK: 3

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kayseri Erciyesspor, sahasında Kardemir Karabükspor`u konuk etti. Ligden düşen iki takımın mücadelesinde ilk yarı konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Erciyesspor bulduğu gollerle sahadan 4-3 galip ayrıldı. Erciyesspor bu skor ile sezona galibiyetle veda ederken, Teknik Direktör Fatih Tekke'de kariyerinin ilk galibiyetini yaşamış oldu.

Süper Lig'de sezonun son haftasında küme düşmesi kesinleşen takımlar Kayseri Erciyesspor ile Kardemir Karabükspor, Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Kardemir Karabükspor'un üstünlüğü ile tamamlanırken, mücadeleyi Kayseri Erciyesspor, 4-3 galip tamamlayan taraf oldu.

Karşılaşmaya Karabükspor'un vuruşu ile başlandı. 4.dakikada sağ kanattan Orhan Gülle'nin ortasında ceza sahasında topa iyi yükselen Zoua'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti. 19.dakikada Orhan Gülle`nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Seçme düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Erciyesspor skoru 1-0'a taşıdı. Bu golden 2 dakika sonra dakikalar 21'i gösterdiğinde ise ceza alanı içerisinde topla buluşan Ahmet İlhan`ın şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skor 1-1'e taşındı. 39.dakikada ceza alanı içerisinde Orhan Gülle, Erkan Kaş'ı yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Erdem Özgenç, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Bu pozisyonun ardından ilk yarı tamamlandı ve Erciyesspor, soyunma odasına mağlup girdi.

K.ERCİYES: 4- K.KARABÜK: 3

Mücadelenin ikinci yarısına ise Erciyesspor'un vuruşu ile başlandı. 49.dakikada Edinho'nun kaydettiği golle Erciyesspor, sahasında beraberlik golünü yakaladı ve skor 2-2'ye taşındı. 71.dakikada ise Kardemir Karabükspor bir kez daha penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını yine Erdem Özgenç kullandı ve skoru 3-2'ye taşıdı. 72. dakikada ise Samba Sow kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 80. dakikada bu kez sahneye Erciyesspor'dan Orhan çıktı. Erciyesspor'un 3. golüne imza atan Orhan, beraberliği de yakalayarak skoru 3-3'e ulaştırdı. Karşılaşma bu skor ile tamamlanacak derken, 82. dakikada Edinho, kendisinin 2, takımının ise 4. golünü kaydetti ve skoru 4-3 yapan isim oldu. Uzatma dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca Erciyesspor, Karabükspor'u 4-3 yenmeyi başardı. Bu galibiyetle sezona veda eden Erciyesspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke'de teknik direktörlük kariyerinin ilk galibiyetini yaşamış oldu.

TEKKE'NİN İLK GALİBİYETİ

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Erciyesspor da Antrenör Hamit Cihan takım olarak bir dönemi daha geride bıraktıklarını belirterek, Maçla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Geldiğimiz günden bu yanan bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Karabük'te ise Teknik Direktör Yılmaz Vural takım olarak iyi oynamadıklarını dile getirerek Oyuncularımızın iyi oynamadıklarını buradan söyleyebilirim. Bu takımın neden düştüğü de açıkça ortada. Daha fazla ne söyleyebilirim” dedi.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı