LİSELİ GENÇLERDEN

LİSELİ GENÇLERDEN

MEHMETÇİĞE ?BAYRAKLI´ SELAM?

Kayseri Merkez Meslek Lisesi göz doldurdu

Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencileri  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri  Anma Günü  etkinlikleri  kapsamında  şehitliği  ziyaret edip, tarihte  kurulan 16 Türk Devleti´nin  bayraklarını  taşıyarak Cumhuriyet Meydanı´na kadar  yürüdüler ve Mehter  Marşı ları eşliğinde  Bayrak Kareografisi  gerçekleştirerek  Afrin´de vatan savunması için  canları pahasına mücadele veren  ağabeylerine selam gönderdiler?

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri  Anma Günü  etkinlikleri  kapsamında  Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencilerince tertiplenen  etkinlikler  Garnizon şehitliğinde  gerçekleştirilen Kur´an ?ı Kerim tilaveti  ile start verdi? 30 liseli  genç yürek bütün şehitlerimizin ruhu için ?Yasin´ okudu ve dua ettiler?

Şehitlikten yola çıkan  bin liseli genç yürek Cumhuriyet Meydanı´na kadar tarihte ve bugün varlığını sürdürmüş olan 16 Türk devletinin bayrağı ile  yürüdü.

Cumhuriyet Meydanı´nda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda bin öğrenci giydikleri kırmızı ve beyaz şapkalarla bayrak koreografisi gerçekleştirerek  Afrin´de vatan savunması için  canları pahasına mücadele veren  ağabeylerine selam gönderdiler?

Öğrenciler daha sonra Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde marşlar söyledi?

Vali Kamçı, genç yüreklerin göğüsleri kabartan etkinliklerinin ardından  yaptığı değerlendirmede  öğrencilerle gurur duyduğunu vurgulayarak  ?Onlar yarınımızı, istikbalimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz. Onlar Çanakkale ruhuyla, 15 Temmuz ruhuyla, Zeytin Dalı ruhuyla hareket ediyor. Gençlerimizin o ruha sahip olduğunu görmek bizleri gururlandırıyor. Var olsunlar diyoruz, kendilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz? ifadesini  kullandı?

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selçuk Erdem ?de etkinlik için yalnızca 10 gün çalıştıklarını belirterek, ?Bu iki haftalık sürede milli ve manevi değerler üzerinde müthiş bir gelişme oldu. Ayrıca bu sürecin eğitime de olumlu yansıması oldu. Bu çalışmalar çocuklarımızın derslerine bile yansıdı, o nedenle mutlu olduk.?  Diye  konuştu?

HABER: C.ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"