LİSELİ ÖĞRENCİLER MELİKGAZİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

LİSELİ ÖĞRENCİLER MELİKGAZİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Okullarına yapılan hizmetlerden dolayı Ahmet Baldöktü Anadolu Sağlık Lisesi Yöneticileri ile Somalili 3 öğrenci Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ahmet Baldöktü Anadolu Sağlık Lisesi Müdürü Kamil Öz ile Müdür Yardımcısı Kemal Bıyık ve hemşirelik bölümünde okuyan Somalili öğrenciler Fevziye Ali Dahir, Habibe Hüseyin Mehmet ve Fatma Hanife Maji Mustafa,Melikgazi Belediye Memduh Büyükkılıç'a, eğitim, sağlık ve spor alanında yaptığı örnek çalışmalar ile göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür ettiler.
Ahmet Baldöktü Anadolu Sağlık Lisesi Müdürü Kamil Öz, Sağlık Meslek Lisesi olarak çok iyi bir eğitim verdiklerini çünkü okullarına her yıl büyük bir ilgi ve başvuru olduğunu ancak okullarının sınıf kapasiteleri nedeni ile 96 öğrenci ile eğitim verdiklerini belirterek, “Özellikle son yıllarda sağlık yatırımları ile sağlıkta özel yatırım patlaması yaşanıyor. Bu açıdan sağlık sektöründe kalifiyeli eleman yetiştiren okullara büyük rağbet var. Şu anda okulumuzda 96 öğrencimiz eğitim görmektedir. Bütün öğrencilerimiz son sınıfta iken iş teklifi almaktadır. Okumuz da aynı zamanda 22 Somalili öğrencimiz eğitim görmektedir. Dost ve Kardeş Somali Devleti ile yapılan anlaşmalar sonucu bu ülke de sağlık elemanı ihtiyacını karşılamak üzere seçilen öğrenciler okulumuzda eğitim almaktadır.” dedi.
Okul idarecilerin ve özellikle Somalili öğrencilerin bu nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Çünkü geleceği önemsiyoruz. Kayserimiz Ticaret‘te, Üretim’de, Turizm’de olduğu gibi Sağlık’ta da merkez olma yolundadır. Özel ve kamu sağlık kuruluşları ile Kayseri Anadolu’nun sağlık merkezidir. Ahmet Baldöktü Anadolu Sağlık Lisesi adeta uluslar arası bir eğitim merkezi olmuş,ayrıca 22 Somalili öğrenci ile hem sağlık elemanı eğitirken bu arada 22 kişilik bir Kayseri Turizm elçisini de yetiştirmektedirler. Bu gençler ülkelerinde ilimizin turizm elçisi olacaklardır. Bundan dolayı okul idarecilerini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Büyükkılıç, temsilen ziyarete gelen 3 örenciye arkadaşlarına verilmek üzere Melikgazi Belediye çalışmaları ile ilçeyi tanıtan broşür, kitap ve turizm tanıtım kitapçıkları hediye etti.


Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti