LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI KÖSE,

LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI KÖSE,

?BAŞKANLIK İÇİN YENİDEN ADAYIM?

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse  Kayseri  Gazeteciler Cemiyetini  ziyaret ederek yaklaşan  kongre öncesi  yürütülen çalışmalarla ilgili  bilgiler vrdip, başkanlık  için yeniden aday olduğunu  açıkladı?

ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse Kayseri Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiği ziyarette kendisini Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ karşılayıp ağırladı?

27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimli kongre öncesi başkanlık için yeniden aday olduğunu dile getiren Köse yürütülen çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler verdi? Köse üyelerini milletine, devletine ve odalarına sahip çıkmaya çağırdığı  konuşmasında  şunları kaydetti??Doğrusu bizim esnafımız devletinin yanında yer almıştır. Tabi biz esnaf olarak daha iyi çalışacağız daha büyük sorumluluk alacağız bu memleketimizin çok şükür şuan kış günü biraz daralmada olsa her hangi bir sıkıntı yok. Önümüzde bir seçim var ? 700´ e yakın bir üyemiz var?  620 arkadaşımız oy kullanacak.  Kesinlikle önerim şu mesleğine, odasına, devletine sahip çıksınlar. Her esnafımız  dükkanının önüne Türk bayraklarını asmıştır. Canımız ile malımız ile bu devletimize hazır olarak gurur duyarız. Her zaman için yanlarında yer alacağız. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız herkes işinin ehlidir?    Tabi üyelerimiz bize yetki verirse en güzel şekilde hizmet edeceğimiz den hiçbir kuşku olmasın?  Üyelerimizin bizlere sunmuş olduğu en güzel hediyeyi, en güzel şekilde kullanmaya çalışacağız.  Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı, problemlerimizi biliyoruz ?  Zaten zaman zaman sizlerle de paylaşıyoruz?  Ama bazen matematikte 2 kere  4 etmiyor ? Onun için anlayış bekliyoruz üyelerimiz den?  Yasalar çerçevesin den yinede elimizden geleni yapacağız.?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor