LOKANTACILAR ODASI´NDA

LOKANTACILAR ODASI´NDA

SEÇİM HEYECANI

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası´nın 27 Ocak Cumartesi gerçekleştirilecek olan seçimli Genel Kurulu´nda başkanlık koltuğu için mücadele verecek Altan Aydemir, Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu. Aydemir ziyarette yaptığı değerlendirmede sektörle ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayarak ?Özellikle eleman yetiştirme konusunda kayda değer çalışmalar yaptık? ifadesini kullandı.

Kay ? Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından karşılanıp ağırlanan Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkan adaylarından Altan Aydemir ve ekip  arkadaşları  27 Ocak Cumartesi  gerçekleştirilecek olan seçimli Genel Kurul öncesi  gerçekleştirdikleri  bu ziyaretle  çalışmalar  hakkında bilgi verip  destek talep ettiler?

Aydemir ziyarette yaptığı değerlendirmede sektörle ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayarak ?Özellikle eleman yetiştirme konusunda kayda değer çalışmalar yaptık? dedi ve ekledi;

?Amacımız Kayseri de sektörümüzü mesleğimizi daha aktif hale getirerek markalaşma yolunda çalışmalarımız var. Kayseri´miz bildiğiniz üzere ticaret şehri, eğitimde, sağlıkta lider şehir olduk. Biliyorsunuz Erciyes dağımızla da turizm şehri olduk. Bizlerde yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlamak adına personelimizi eğitmek adına gerekenleri yapıyoruz, bu şehir bizim Kayserimize hizmet için mücadelemiz devam edecek dedi. Aydemir ayrıca merdiven altı denilen sağlıksız koşullarda hizmet veren, ruhsatsız işletmelerle diyalog kurarak gerekli düzenlemeleri yapacaklarını, lokantacılar ve pastacılar odasının kalite hijyen sağlık ve gramaj kriterleriyle belirlediği fiyat listesini kuracakları fiyat tespit komisyonu ile kontrol edeceklerini sözlerine ekledi. Aydemir lokantacılar odasının seçiminin 27 ocak Cumartesi günü şehir tiyatrosunda yapılacağını belirti.?

HABER:    SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ