LOKANTACILAR SANDIĞA GİTTİ

LOKANTACILAR SANDIĞA GİTTİ

KESOB BAŞKANI ÖVÜÇ DİVAN BAŞKANLIĞI YAPTI?

Kayseri´de Lokantacılar ve Pastacılar Odası´nın 16. Genel Kurulu gerçekleştirildi?  Başkanlık koltuğu için iki adayın kıyasıya mücadele verdiği Seçimli Genel Kurul´da kongrenin divan başkanlığına KESOB Başkanı Ahmet Övüç yaptı?

Kayseri´de Lokantacılar ve Pastacılar Odası´nın 16. Genel Kurulu gerçekleştirildi? Şehir Tiyatrosu´nda tamamlanan ve KESOB Başkanı Ahmet Övüç´ün divan başkanlığını yaptığı genel kuruda mevcut başkan Hayrettin Köse ve Altan Aydemir Lokantacıların başkanı olabilmek için mücadele verdiler?

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Divan Başkanı Övüç, ?Zeytin Dalı harekatındaki askerlerimize başarılar diliyorum. Ordumuz peygamber ocağıdır. Her gittiği yerde de zaferlerle dönmesini diliyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum? ifadesini kullandı?

Başkan adaylarından Altan Aydemir, mevcut yönetimin sunmuş olduğu hizmetleri yeterli görmediği için başkan aday olduğunu vurgulayarak, ?İçinizden gelen bir arkadaşınız olarak birçoğunuz beni yakından tanıyorsunuz. Geçen dönem sizleri temsilen Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası yönetiminde görev aldım. Bu süreçte bana düşen sorumlulukları elimden geldiğince yerine getirmeye çalıştım. Mevcut yönetimin bir parçası olarak odamızın meslektaşlarımıza sunmuş olduğu hizmeti yeterli görmediğimden dolayı ?Güçlü yarınlar için değişim zamanı´ diyerek bu bayrak yarışında yer almaya karar verdim. Bu süreçte sizlerin dertlerini ve odamızdan beklentilerini dinledim. Tüm olumsuzlukları birlikte değerlendirerek beraber çözüm ürettik. Sizlerin anlattığı tüm sıkıntıları ve sorunları bizlerde yaşıyorduk. Sizlerle yapılan görüşmelerimiz o kadar önemli oldu ki, projelerimizi üretirken sizlerin duygu, düşünce ve beklentilerini temel aldık. Hayatta başarılı olmanın anahtarı kendinize inanmaktır. Allah´a şükürler olsun ki, biz hem kendimize hem de siz değerli meslektaşlarımıza inanarak bu yola çıktık. Çıkılan bu yolun zor ve meşakkatli olduğunu da biliyoruz ama kendimizde de bu gücü görüyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

Mevcut başkan ve başkan adayı  Hayrettin Köse´de 9 yıldır bu görevi  başarıyla yürütmeye çalıştığını ve hep doğru bildiklerini  hayata geçirdiklerini  vurguladığı konuşmasında  yapılan çalımlar ve yapmak istedikleri konusunda katılımcılara bilgiler verdi?

Lokantacılar ve Pastacılar Odası´nın 16.  Genel Kurulu konuşmaların ardından oy verme işlemi ile devam etti?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da