LÖSEMİLİ HASTALARDAN ASKER SELAMI

LÖSEMİLİ HASTALARDAN ASKER SELAMI

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Lösemi Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Şehir Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar asker selamı verdikten sonra 10D sinema gösterisinde keyifli vakit geçirdi.

Lösemi Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, hastane personeli ve hastanede tedavi gören lösemi hastası çocuklar katıldı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Hastane Başhekimi İlhami Çelik, "Bugün hastanemizde Lösemi Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlemiş bulunmaktayız. Bu etkinlikte büyük emeği geçen Türk Kanser Savaş ve Araştırma Kurumuna çok teşekkür ediyoruz. Çocukları burada eğlendirmek, sevgimizi göstermek, tedavilerinde moral, motivasyon sağlamak için çabalamaktayız. Dolayısıyla bu 10D sineması gösterisinde bulunacak olan şirkete de çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı sevindirmek, bir an önce sağlıklarına kavuşturmak için etkinliğimize devam ediyoruz. Tüm herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ise, "Bugün lösemili çocuklar, LÖSEV haftası nedeniyle lösemili çocuklarımızın 3D veya 5 boyutlu sinema gösterisi uygulanacak. Bu sinemayı buraya getiren Türk Kanser Araştırmaları ve Savaş Kurumu Kayseri Şubesine çok teşekkür ediyorum. Şube başkanına çok teşekkür ediyorum. Onlar sevindiği zaman, bu çocuklar sevindiği zaman dünya sevinir. Biz de onları sevindirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Onlara güzel bir dünya bırakacağız” ifadelerini kullandı.

Etkinlik boyunca şarkılar söyleyerek gönüllerince eğlenen çocuklar, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile birlikte asker selamı vermeyi ihmal etmedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ