LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KURBANLARINIZA TALİP?

LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KURBANLARINIZA TALİP?

LÖSEV VEKÂLETEN KURBAN BAĞIŞLARI İLE KAYITLI 40 BİNE YAKIN LÖSEMİ HASTASI VE AİLELERİNE ULAŞIYOR

Vekâleten kurban bağışları ile kayıtlı 40 bine yakın lösemi hastası ve ailelerine ulaşan Lösev yetkilileri tedavi sürecinde protein ağırlıklı beslenmesi gereken hastalara kırmızı et ulaştırabilmek adına vekalet ile kesilecek kurbanların vakıflarına bağışlanması çağrısında bulundular?

Bilindiği üzere lösemi ve kanser hastalıklarının tedavisinde kullanılan ilaçlar vücut savunmasını yok ediyor. Hastalığın tedavisinde en önemli destek ise kaliteli protein tüketimidir. Tedavi sürecinde protein ağırlıklı sağlıklı beslenme, vücut direncini artırarak iyileşmeye önemli katkı sağlıyor. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca hasta çocuklara ve ailelerine taze et ve et ürünleri iletiyor.

LÖSEV´e yapılan vekâleten kurban bağışları bu gün LÖSEV´e kayıtlı 40 bine yakın onko hastası ve ailelerine ulaşıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı´nın onay ve esasları doğrultusunda Türkiye´nin çeşitli bölgelerindeki sağlıklı et kombinalarında, din görevlileri, noter ve veteriner hekim eşliğinde kesilen kurbanlar yıl boyunca lösemili çocuklara can oluyor, hayata bağlıyor.

Kurban bağışlarının önemine dikkat çekmek isteyen ?Perşembe Akşamı Bisikletçileri? pedallarını LÖSEV için çevirdiler. Giydikleri LÖSEV yelekleri ile renkli görüntüler oluşturan gönüllüler, ?Lösemili çocuklar için buradayız, onların daha iyi beslenme koşullarına ulaşabilmeleri için pedallarımızı çeviriyoruz? ifadesini kullanırken, LÖSEV Kayseri İl Koordinatörü Ayşegül ÇİFTÇİ yaptığı açıklamada, ?LÖSEV´e kayıtlı ve kısıtlı imkânlar içinde tedavilerine devam eden onko hastaları ve ailelerine 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri ulaştırıyoruz. Kayserili hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Bu yıl Vekâleten Kurban bedelimiz 1040 TL olarak belirlendi. Vekâleten Kurban kesimi yapmayan bağışçılar da LÖSEV Kurban Bayramı bağışı yaparak, çocuklarımızın ücretsiz tedavi, eğitim ve sosyal alandaki ihtiyaçlarının karşılanması için destek olabilirler. Bağışçılar bağışlarını ofisimizi ziyaret ederek, www.losev.org.tr internet sitesi üzerinden, tüm Banka şubelerinden gerçekleştirebilirler. Bugün burada çocuklarımız için bulunan ?Perşembe Akşamı Bisikletçileri´ne destekleri için teşekkür ederiz? şeklinde konuştu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor