MAĞLUBİYETE 2 DAKİKA YETTİ

MAĞLUBİYETE 2 DAKİKA YETTİ

GÖZTEPE 2-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 5.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Göztepe´ye konuk oldu. Mücadelede, Göztepe 2 dakikada 2 gol kaydetti. Karşılaşmayı Göztepe 2-0´lık skorla üstün tamamladı.

Bornova Stadı´nda oynanan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Kerem Ersoy ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma Göztepe´nin 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşma Göztepe´nin santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan ekip, ev sahibi Göztepe oldu. 18.dakikada Göztepe Yasin Öztekin´in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kayserispor bu golün şokunu üzerinden atamamıştı ki Göztepe, 20.dakika da Yasin Öztekin´in ara pasında topla buluşan Alpaslan Öztürk´ün golü ile 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip baskısını arttırsa da, başka gol bulmadı ve ilk yarı 2-0´lık skor ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 61.dakikada Cristian Sapunaru altı pas üzerinden şansını denedi, ancak top dışarı çıktı. 78.dakikada Kayserispor´da Bilal Başacıkoğlu çıktı ve yerine Silvestre Varela oyuna girdi. Göztepe baskısını arttırsa da, başka gol bulmadı ve mücadele 2-0 sona erdi.

Bu mağlubiyetle Kayserispor ilk yenilgisini alarak 8 puanda kalırken, Göztepe ise ikinci galibiyetini alarak puanını 6´ya yükseltti.

Haber: ŞEVKET TEKİN



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev