MAGNET SAĞLIK KOLEJİ ÖĞRENCİSİ V.OĞUZHAN ÖZTÜRK

MAGNET SAĞLIK KOLEJİ ÖĞRENCİSİ V.OĞUZHAN ÖZTÜRK

TÜRKİYE ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OLMAK ÜZERE YARIŞACAK?

Magnet Sağlık Koleji´nde eğitim gören Lise son sınıf öğrencisi Veli Oğuzhan Öztürk ilçe ve İl öğrenci temsilciliğinin ardından şimdide Türkiye genelinde lise öğrencilerini temsil etmek için yarışacak?

Magnet Sağlık Koleji´nde eğitim gören Lise son sınıf öğrencisi Veli Oğuzhan Öztürk öğrenci temsilciliği için çıktığı zorlu yarışta engelleri bir bir aşıyor? Önce arkadaşlarının oyları ile okul öğrenci temsilcisi seçilen  Lise son sınıf öğrencisi Öztürk; ardından  ilçe ve son olarak il temsilcisi  seçilmeyi başardı? Yakaladığı rüzgarı  Türkiye genelinde lise öğrencilerini  temsil edecek  olan ülke temsilciliği yarışında da sürdürmek isteyen  Öztürk ve en büyük destekçisi olan Okul Müdürü Nuri  Ayvaz medya grubumuzu ziyaret ederek bu zorlu yarışta destek istediler?

Kay ? Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli ALTINKAYA tarafından ağırlanan Magnet Sağlık Koleji öğrencisi  Öztürk  yaptığı değerlendirmede duygularını şöyle ifade etti?  ?2017 - 2018 özel magnet kolejinde okul öğrenci temsilcisi seçildim. Bu seçimin ardından ilçe temsilcisi seçiminde Kocasinan ilçe öğrenci meclis başkanlığı görevine seçildim. Kayseri il öğrenci temsilcisi olarak hedeflerim bulunmaktadır 1. Hedefimiz okul müdürümüz Nuri Ayvaz beyin yazmış olduğu milli mücadelede ?Akif´in  Nesli´ adlı tiyatroya bir çok yerde oynamaktır. Her karesi vatan sevgisi kokan millet sevgisi kokan ve şehitlerimizin aldığı bu tiyatronun oynanması için milli eğitim bakanlığımızın desteğine ihtiyacımız vardır. Ayrıca benimde içerisinde rol aldığım ve okul müdürümüzün yazdığı ve ordumuza, özel harekat´a itaf ettiği mehmedim şiirine bir clip çektik.  Hazırladığımız bu klip in yayınlanması dileği ile sizlere veriyorum. Ayrıca ülke temislcili  yarışında desteklerinizi dualarınızı bekliyorum ?



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı