MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ERSİN FENER

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ERSİN FENER

DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener ve yönetim kurulu üyeleri hain saldırının gerçekleştiği olay yerini ziyaret etti. Olay yerine karanfil bırakın Fener, ?Türk Milleti´nin binlerce yıllık kardeşlik hukukunu hedef alan bu saldırıların asla başarıya ulaşamayacağını biliyor ve terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.? Dedi.
Ersin Fener ?İzne çıkan askerlerimizin bulunduğu halk otobüsüne düzenlenen hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyoruz. Bu alçaklar bilmelidir ki aziz Türk Milleti bu tip şiddet olayları karşısında yılmayacaktır, yıkılmayacaktır. Türk Milleti´nin binlerce yıllık kardeşlik hukukunu hedef alan bu saldırıların asla başarıya ulaşamayacağını biliyor ve terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.
Bugün birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Türk Milletinin, mezhebi, yöresi, kökeni, inancı ne olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde verdiği mücadele, küresel güçlerin ve kirli ellerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Şairinde dediği gibi ?Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.? Kutsal bayrağımıza kanıyla rengini veren, vatanımıza vatandır mührünü vuran, canını, kanını seve seve bu uğruda feda eden şehitlerimiz bizlerin her zaman baş tacı ve yol göstericisi olmuşlardır.
Tekrar bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.? dedi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da