?MAKSATLI YAYINLAR YAPILIYOR?

?MAKSATLI YAYINLAR YAPILIYOR?

KAYSERİSPOR´DAN HACİZ AÇIKLAMASI ...

Kayserispor Kulübü, 15-16 Mayıs tarihlerinde çıkan haciz haberlerine açıklık getirdi. Kulüp resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ?Bu tip söylenti ve yayınları maksatlı ve manidar bulmak ile birlikte büyük taraftarımızın ve şehrimizin dikkatlerine saygılarımızla sunuyoruz´ denildi.
Kayserispor Kulübü, ?Kayserispor´a haciz geldi´ haberlerine açıklık getirdi. Bu tip söylenti ve yayınları maksatlı ve manidar bulmak ile birlikte büyük taraftarımızın ve şehrimizin dikkatlerine saygılarımızla sunuyoruz denilen açıklamada şu görüşlere yer verildi;
?15-16 Mayıs 2017 tarihlerinde az da olsa (1 ? 2 yayın organında) Kayserispor´a haciz geldiğinden bahsedilerek sanki çok önemli ve vahim bir durummuş gibi kamuoyu yanıltılmaya çalışılmıştır. Konunu aslı da şu şekildedir; Adı geçen özel güvenlik şirketi mevcut Yönetim Kurulu işbaşına gelmeden önceki döneme ait tarihlerde vermiş olduğu hizmetlerden doğan alacakları (300.000 TL) ile ilgili zaman zaman kulübümüzle icralık olmuş ve alacaklarını tahsil edememiştir. Yaklaşık iki ay önce geçmiş alacaklarla ilgili TFF?ye icra göndermiştir. Buna ilave olarak ta bir süre önce kulübe gelen haciz işleminde de üzerinde yine (önceki döneme ait) borçlardan dolayı haczi bulunan 2 adet kulübümüze ait binek araç ile ilgili firma tarafından 3.kişi sıradan haciz işlemi yapılmıştır.
Yönetimde olduğu süre içerisinde oluşmuş olan futbolcu, teknik adam, piyasa ve diğer borçlar konusunda vermiş olduğu taahhütleri yerine getiren mevcut Yönetim Kurulu adı geçen firmadan kendi döneminde aldığı hizmetlerin bedelini de tamamen ödemiştir. Görevin devamlılığının gereği, imkanlar nispetinde eski borçlarda ödenecektir.
Bu itibarla ligin bitimine 3 hafta kala kümede kalması kesinleşen takımımızın ve camiamızın bayram sevinci yaşayacağı bir zamanda mevcut Yönetim Kurulu dönemini ilgilendirmeyen bu tip söylenti ve yayınları maksatlı ve manidar bulmak ile birlikte büyük taraftarımızın ve şehrimizin dikkatlerine saygılarımızla sunuyoruz.?

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti