MALİ MÜŞAVİRLERDE SEÇİM HEYECANI

MALİ MÜŞAVİRLERDE SEÇİM HEYECANI

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası´nın 18-19 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Seçimli Genel Kurulu´na gün gün yaklaşılırken başkanlık için adaylar namzetleri ortaya çıkmaya başladı. İlimizde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası´nın 18-19 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Seçimli Genel Kurulu´nda ?Vizyon Grubu´nu temsilen aday olacağını kamuoyuna ilan etmek üzere medya mensupları ile kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştiren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Süleyman Şahin yaptığı değerlendirmede ?Meslektaşlarımızın heyecanla beklediği ama bazı nedenlerden dolayı yarım kalan projelerimizi hayata geçirmek için yönetime talip olduk? ifadesini kullandı?

?Vizyon Meslek Grubu´nun; şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan, akademisyen ve meslek mensuplarıyla iş birliği yaparak geleceğe yönelik projeler üreten, meslek mensuplarının gelişimini ve mesleğin gelişimi sağlamak adına yönetime talip olan bir grup olduğunu vurgulayan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

?Yöneteme talip olma nedenimiz; ?güçlü ve itibarlı meslek´ amacı doğrultusunda tüm meslek mensuplarını kucaklayan bir anlayış bizleri daha güçlü kılacaktır. Bütün meslektaşlarımızın bağımlı veya bağımsız çalışanların istek ve sorunlarına duyarlı olarak her daim " çözüm odaklı" bir yönetim anlayışı benimsemeyi ilke edinen grubumuz tarafından ayrım gözetmeksizin mesleğimizin itibarının artırılması için çalışmalar yapılmıştır. İcracı olarak önceki dönemde yönetimde bulunduğumuz süreçte; mesleğimizin yarını diye tabir attığımız kota sistemi için tüm üst düzey görüşmeler ve alt yapı sağlanmıştır?

Şahin sözlerini noktalarken haksız rekabetle mücadele konusuna dikkat çekip bu konuda mücadele vereceklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

?Mesleğimizin kanayan yarası olan ve hepimizin şikayetçi olduğu haksız rekabet için mücadele maalesef haksız rekabet yönetmeliği ile disiplin yönetmeliği yetersiz kalmaktadır. TÜRMOB nezdinde görüşmeler yapılarak, haksız rekabet yönetmeliği ve disiplin yönetmeliğinin günümüz şartlarına uygun hale getirmek için gerekli girişimler yapılacaktır. Meslek gruplarımızın kaynaşması sağlamak amacıyla kültürel ve sosyal etkinlikler artırılarak devam edilecektir. Meslektaşlarımızın tamamlanmasını heyecanla beklediği çeşitli nedenlerle yarım kalan projelerimizi hayata geçirebilmek adına yönetime talibiz?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"