MALUMUN İLANI!

MALUMUN İLANI!

BÜYÜKŞEHİR ADAYI DR.MEMDUH BÜYÜKKILIÇ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi´nde tertiplenen etkinlikle AK Partililerle bir araya gelerek, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ?Mahalli İdareler Seçimleri´nde Ak Parti adına seçmenden oy isteyecek aralarında Kayseri´nin de bulunduğu 14 Büyükşehir ve 26 İl belediye başkanı adayını açıkladı?İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının açıklanmasını öteleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak uzun yıllardır Melikgazi Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Memduh Büyükkılıç´ın ismini açıklayarak malumun ilanını gerçekleştirdi?

31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde yarışacak 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkan adayını tanıtmak için Haliç Kongre Merkezi´nde AK Partililer ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partililere seslendi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye şükranlarını sunarak başladığı sözlerinin devamında ?Biz de AK Parti, olarak ülkemizin beka dayanağı olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı´na bağlılığını ilan ediyoruz. 3 büyükşehirde aday çıkarmama kararı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bahçeli´nin ifadesiyle zillet ittifakı karşısında yükümüzün ne kadar ağır olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.? İfadesini kullandı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylara ve partililere tavsiyelerde bulunduktan sonra adayların kimler olduğunu kamuoyuna ilan etti? ?Şunu unutmayın, AK Parti´nin her bir gönüllüsü, her mahalle, her köyde kapısını çalmadık, elini sıkmadık vatandaş bırakmayacak. Buna var mıyız? Sağ olun.Bakın başlayacak mıyız demiyorum, sürdürecek miyiz diyorum. Oy vermeyen vatandaşlarımızı saflarımıza katmaya çalışacağız. Oy vermeyenlere de hizmet götürerek onların da kalplerini kazanmaya çalışacağız. AK Parti´nin hedefi yüzde yüzü kazanmaktır. Biz oy oranımız düşünce iktidar tehlikede olduğu için değil, milletimizin kalbindeki yerimizden irtifa kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Yükseldiğimizde de gönüllerdeki yerimiz sağlam olduğu için seviniyoruz.?

Alfabetik sıra ile gerçekleştirilen adayların ilanı Adıyaman adayı ile başlayarak Yalova ile son bulurken İstanbul , Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının açıklanmasını gelecek aya bıraktı? Günlerdir konuşulan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayını Dr. Memduh Büyükkılıç olarak açıklandığında ise malumun ilanı gerçekleşmiş oldu? Dört dönem Melikgazi Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na aday gösterilen Büyükkılıç ve Kayseri İl teşkilatı podyuma gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın eli sıkıp, görevi kabul ettiler?

Şimdi gözler herkes açıklanması ertelenen üç büyükşehir ve diğer illerin adaylarını merak ederken, ilçe ve belde belediye başkan adayları da merak konusu olarak hafızalarda tazeliğini koruyor?

HABER: CEYHUN ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı