MAMUR

MAMUR

KIRMADIĞIM İNSANLAR OLDUĞU İÇİN BURADAYIM

Kayserispor´da yapılan genel kurul sonrası eski başkan Recep Mamur, yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonrası konuşan Mamur, kulübün mali konularını ele aldı. Mamur, ?Kayserispor´un borcu 80 Milyon değil, 35-40 Milyon´dur? dedi.

Kayserispor´da başkalığa yeniden seçilen Recep Mamur, kulübün mali durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün yeniden bu kürsüdeysem, hatırını kırmadığım insanlar olduğu için diyen Mamur genel kurulda delegelere şu şekilde hitap etti:  ?Benim bu kürsüde bulunmamın tek nedeni, gönül bağı ve hatırından çıkamayacağım insanların olması, haftalardır süre gelen yönetim krizi, başkan çıkmaması ve 15-20 gün önce yeni oluşan bir yönetimin görevi bırakması. Biz şuan ateşten gömlek giydik.  Çok zor bir görev üstlendik. Kulübümüzün ekonomik durumu bozuk. Ekonomi bozuk diye bırakıp gidemeyiz. Büyükşehiriz 1000 tane fabrikamız var. El birliği ile işlerin üstesinden geliriz. Türkiye´de dört üniversitesi olan 4 ilden biriyiz. Cumhurbaşkanı çıkarmış bir il olduk. Ülke ekonomisine yön veriyoruz. Bugün burada iyi bir yönetim çıktı. İnşallah Kayserispor´u başarıdan başarıya götürür. 11 yıl Kayserispor´da başkanlık yaptım. Başkanlığım dönemim de, Türkiye Kupası´nı kaldırdık. İki kez Avrupa kupalarına katıldık. Türkiye Süper Lig liderliğine kadar ulaştık.?

?KULÜBÜN BORCU 80 MİLYON TÜRK LİRASI DEĞİL?

Mamur, kulübün borcunun 80 Milyon Türk Lirası olmadığını da sözlerine ekledi. Mamur şöyle devam etti: ?Kulüplerin elbette borçları olacak. Kayserispor´un geçmişten kalan yaklaşık 7,5 Milyon Türk Lirası borcu vardır. Büyük kulüpler için bunlar çok küçük paralardır. Onlar istemedikleri oyunculara 10 Milyon Avro´lar verip gönderiyorlar. Biz, 11 yılda 7,5 Milyon TL borç yapmışız. Bu borcu abartmaya gerek yok. 80 Milyon TL deniliyor Kayserispor´un borcu için nasıl söyleniyor bilmiyorum. Ben Kayserispor´u bıraktığım da, 15 Milyon TL bir borç vardı. Süper Lig´den düştüğü zaman takım, aynı bütçeden 45-50 Milyon gider. Bir alt lige indiğinde gelir 5 Milyon gider aynen devam ediyor. Bunu kimse böyle görmüyor ve nasıl böyle bir duruma geldik diyorlar. Statta biletler bedava dağıtılıyor. 1000 kişiye oynuyor Kayseri şehri. Konya ve Sivas´ta takımlar 20-25 bin kişiye oynuyor. İnanın kapatıyorum bakmıyorum stadı ve raylı sistemi bedava yapıyoruz ve üstüne de, ikram yapıyoruz olmuyor. Hiç kombine satışımız yok. Kayserili kardeşlerimizin bu işe gönül vermeleri gerekiyor. Burada başkan adayları olmalıydı. Ben gıyabında da seçildim. Kayserispor başkanlığı bana onur ve gurur verir. Bekir Yıldız beye teşekkür borçluyuz. Kulübün 35 Milyon borcu var. Gelir yok. Kendisi bu halde takımı Süper Lig´e çıkarttı. Kendisine teşekkür ediyorum. Şuanda, kulübün Süper Lig düzeyinde 5 tane oyuncusu var. Nasıl yapacağız bu işi bilemiyorum, birileri çıksın söylesin. Tabi yapacağıma inanmasan bu kürsüde olmazdım. Kayserispor´un 80 Milyon borcu yok. Benim bildiğim, 35-40 Milyon borcu var. Kayseri şehrine bunlar para değil. Bizim ayarımızdaki takımlar 200-250 Milyon Türk Lirası borçları var.?

?FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERİN AĞZI AÇIK KALDI?

Başkan Mamur son olarak şöyle dedi: ?Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tesislerimize geldi. Bizim tesisleri eski zannediyorlardı. Sahaları geziyoruz bana burası neresi dedi. Şaşırdılar kaldılar. Gerçekten çok güzel tesisler yapıldı. Allah´ın yardımı ve sizlerin desteği ile Kayserispor´u başarılara koşturacağız.?  SPOR SERVİSİ



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev